K-Analen er registrert som foretak/forening, og har derfor også registrert oss som mottaker av grasrotandel fra Norsk Tipping. Så få ut fingeren og meld inn dama, bestefar, onkel Truls, bruttern og alt som kan krype og gå av slekt og venner! Og har de allerede knyttet seg til noen andre - Få de til å endre til K-Analen med en gang! Vi trenger all støtten vi kan få!

 

Om du velger K-Analen som mottaker av din grasrotandel, vil vi få 5% av det du tipper for hos Norsk Tipping. Med mange nok som er tilknyttet oss, vil dette bety at vi kan fortsette den harde satsingen vår også i årene som kommer! Den planlagte ungdomsavdelingen vil også komme til å nytte godt av dette.

Hvordan gjør jeg det?

Neste gang du skal tippe hos kommisjonær, sier du bare at du vil registrere mottaker av grasrotandelen din. Oppgi K-Analens organisasjonsnummer og dermed er avtalen i boks. Vårt organisasjonsnummer er 999 227 732.

Du kan også logge deg på Norsk Tippings nettsider og knytte deg til oss der. Der finner du mer informasjon om grasrotandelen.

Bli med du også og støtt dine lokale helter!