14-1 i serieåpningen

God første omgang

Det var et K-Analen uten brødrene Arild og Axel Nordhaug som stilte til kamp på torsdag. Børge Rød og Kjetil Tangen var også usikre og måtte ha en fitness test før avspark, men begge var heldigvis friske nok til å starte kampen. Anala gikk ut i en ny 2-3-1 formasjon og tok raskt initiativet i kampen. Etter ca. 5 minutter kombinerte Børge Rød fint med Kyrre Walle før han la inn til Marius Stensønes som kontant satt inn 1-0. Like etterpå ble Kyrre Walle elegant spilt i gjennom av kaptein Leif Arne Johansen og 2-0 var et faktum. En frisk og spillesugen Børge Rød økte til 3 og 4-0 før Vard ELITE fikk en redusering på et langskudd. Rett før pause var det Kjetil Tangen sin tur å komme på skåringslista da han fastsatte pauseresultatet til 5-1 etter forarbeid av Kyrre Walle.

Kaos på KGB

Vard ELITE satset på et keeperbytte til andre omgang, noe som viste seg å ikke være særlig vellykket. Det tok ikke mange sekundene av andre omgang før det stod 6-1 og vi begynte å se tendensen av et lag i oppløsning. K-Analen dominerte i alle ledd og gjorde stort sett som de ville. Målene rant inn i andre omgang og stillingen til slutt ble hele 14-1. Debutant Marius Stensønes var en av de som virkelig satt sitt preg på kampen med 3 mål og 2 assist og etter kampen var han godt fornøyd med debuten sin. "Det var utrolig morro å spille fotball igjen, men dette var over all forventning. Gutta viste humør og spilleglede og jeg er strålende fornøyd med min debut i den lilla trøya". De andre på skåringslista ble Kyrre Walle (5), Børge Rød (2), Leif Arne Johansen, Stephan Hansen, Kjetil Tangen før Preben Rokstad avsluttet det hele. Kaptein Leif Arne Johansen var strålende fornøyd med både sin egen og lagets innsats. "Jeg var litt småbekymra over skadesituasjonen før kamp, men jeg synes laget responderte bra og jeg var aldri i tvil om hvor poengene skulle ende. Jeg synes vi spilte meget fin fotball til tider selv om motstanden etter hvert ble litt i dårligste laget. Personlig synes jeg det var moro å få prøve seg på midtbanen, noe jeg syns jeg løste tilfredsstillende".

Ikke alt var fryd og gammen da både Kjetil Tangen og Børge Rød gikk av med skade og ikke klarte å fullføre kampen. Vi håper alle at de er tilbake neste torsdag da Montér Lønseth står på motsatt banehalvdel.