4 strake for K-Analen

Jevnt på KGB

Både K-Analen og Lokomotiv Gagnat stod med 9 poeng på sine 3 første kamper før gårsdagens toppoppgjør på KGB, men da dommeren blåste av kampen var det kun ett lag igjen i serien som er ubeseiret. K-analen tok sin fjerde strake seier etter en jevnspilt kamp. Det var Marius Stensønes som var kampens store spiller med sine to skåringer, mens Aksel Nordhaug sikret seieren med sitt første mål for sesongen.

Lokomotivet hadde tydeligvis gjort hjemmeleksen sin og stilte godt forberedt til kampen. Fullstendig klar over Analas kontringsstyrke la de seg med to mann i forsvar og ofret lite fremover. Dommeren var derimot lite imponert over hvordan noen av spillerene møtte til kamp og valgte å ta en pause i kampen allerede etter ett minutt slik at spillere fikk fjernet smykker og lignende. Det var K-analen som tok tak i kampen fra start og det var spesielt en syk Marius Stensønes som var frisk. Han gjorde mye bra og det var en god soloprestasjon og et godt langskudd av unge Stensønes som ga Anala 1-0. Resten av omgangen bestod av mye dueller og lite sjanser før Lokomotivet utlignet til 1-1 like før pause.

Forsvarsfeil

Det var to tente lag som kom utpå til andre omgang. Lokomotivet prøvde å komme seg høyere på banen men ble to ganger brutalt straffet av feil i eget forsvar. Først var det Marius Stensønes som fikk stanset en lang ball fra bakerste mann og plutselig var alene med keeper. Marius gjorde selvsagt alt riktig og det stod 2-1 til Anala. Etter en sjansefattig periode kunne Aksel Nordhaug følge samme oppskrift. Han stjal ballen fra en forsvarer og alene med keeper var han sikker som banken. 3-1 til K-Analen og Nordhaug sitt første mål for sesongen var et faktum. Lokomotivet reduserte til 3-2 med 6 minutter igjen på klokka, men klarte aldri å true seieren etter det. Det var K-Anlen som fikk noen muligheter på kontring på slutten, men de rant ut i sanden. Dommeren blåste av og årets fjerde seier var et faktum.

Kaptein Leif Arne Johansen var lettet etter kampen. "Vi sliter litt siden Lokomotivet legger seg såpass lavt som de gjør. Jeg føler at vi kontrollerer kampen greit, men sliter med å komme til de store sjansene. Det er utrolig deilig å ta tre poeng fra et topplag på noe som jeg vil karakterisere som en medium dag for oss. Nå gleder vi oss veldig til å møte MAU neste uke og få hevn for det sure tapet i høst" var kommentaren fra kapteinen. Neste uke er det duket for fjorårets 1. og 2. plass og vi håper at flest mulig tar turen for å få med seg begivenheten.