K-Analen klar for semi i sluttspillet

K-Analens presseavdeling vil først og fremst beklage mangelen på nyhetsdekning denne høsten. Dette skyldes i stor grad en bitter strid mellom klubbens journalister og Norsk Journalistlag. Uten å grave i detaljer kan vi i hvert fall meddele at et midlertidig løsning er kommet på plass, til stor glede for alle analfans.

Etter at klubben endte på 3. plass i første del av seriespillet var de klar for A-sluttspill mellom dem 5 beste lagene. Disse lagene har nå spilt mot hverandre igjen og dannet en ny tabell. Nr 1 skal spille mot nr 4, nr 2 skal spille mot nr 3, mens tabelljumboen, som overraskende nok ble fjorårets seriemester, Romsdal Horns, er ute av sluttspillet.

Favoritten MSI vant A-sluttspillet oppskriftsmessig og møter Khaugenmyra som tok 4. plassen i første semifinale. K-Analen skal spille semifinale mot Forza Ferske som knep 3. plassen. Finalen der vinneren av årets noe utradisjonelle serieoppsett skal kåres, spilles selvfølgelig mellom vinnerne av semifinalene.

Når det gjelder K-Analens prestasjoner i A-sluttspillet følger en kort oppsummering her. Merk at alle kampene i sluttspillet kun bestod av en omgang på 25 minutter.

K-Analen vs Romsdal Horns

I den første kampen ventet seriemesteren fra 2014 på motsatt banehalvdel. Det var som ventet Romsdal Horns som hadde ballen mest og styrte spillet, men K-Analen var alltid farlige på kontringer. Omtrent midtveis i kampen fikk Horns uttelling for presset sitt og satte inn 1-0. Etter baklengsmålet hevet lillatrøyene seg betraktelig og produserte flere gode sjanser. Og etter hvert fikk en meget godØystein Vestre vist frem venstreslegga. Han smalt til fra distanse og ballen suste inn i nettmaskene til 1-1. Og helt på tampen var Vestre nok en gang involvert. Han fosset nedover venstrekanten og sendte en nydelig ball inn foran mål. Arild Nordhaug kom stormende på bakerste stolpe og dundret inn seiersmålet! 2-1!

K-Analen vs Forza Ferske

Ettersom lagene må spille to kamper hver kveld i sluttspillet, rakk vi ikke mye jubel før vi måtte gjøre oss klare mot Forza Ferske som endte på 5. plass i seriespillet og knep en plass i A-sluttspillet foran Bunnlaget. Selve kampen var ikke av det mest underholdende slaget med tanke på scoringer, men nervene var til å ta og føle på hele veien. Noen få sjanser til hvert av lagene, sammen med meget godt forsvarsspill var beholdningen i en kamp som endte 0-0.

K-Analen vs Khaugenmyra

Hele 3 uker etter de to første kampene var det duket for de to siste kampene i sluttspillet. Med 4 poeng etter de to første kampene hadde K-Analen et godt utgangspunkt for å kunne kvalifisere seg til cupspillet. Khaugenmyra som endte på plassen bak K-Analen i seriespillet skulle vise seg å yte god motstand, men når Kyrre Walle ble spilt alene gjennom og felt i avslutningsøyeblikket fikk analen tildelt straffespark. Walle som misbrukte et straffespark mot nettopp Khaugenmyra i seriespillet ga ansvaret videre til Arild Nordhaug denne gangen. Nordhaug gjorde ingen feil og satte sikkert inn 1-0 til K-Analen. Etter dette stod kampen og vippet litt, men mot slutten av kampen fikk K-Analen frispark i god posisjon. Bendik Tangen la et følsomt innlegg mot Walle som klinket til på volley. Ballen suste inn helt inne ved stanga og med den praktscoringen så kampen ut til å være avgjort. Men litt mangel på konsentrasjon helt på tampen sørget for at Myra fikk redusering til 2-1 på et langskudd. Heldigvis ebbet kampen ut med dette, og K-Analen hadde allerede sikret seg avansement før siste kamp.

K-Analen vs MSI

A-sluttspillets siste kamp var mot suverene MSI. De hadde virket uslåelige tidligere og viste at det også var tilfellet i kveld. Med godt pasningsspill, slepen teknikk og gode avslutninger var de rett og slett i en klasse for seg. De ga seg ikke før det stod 6-0, men tross stortap sikret K-Analen seg 2. plass i puljen. K-Analen hadde riktignok et par sjanser de også, men klarte ikke å få hull på byllen, og det var absoulutt ikke noe å si på tapet.

Cupspillet

Med 2. plass skal nå K-Analen møte Forza Ferske i semifinalen. Ferske endte da på 3. plass. Suverene MSI skal møte Khaugenmyra i sin semifinale og det betyr en mildt sagt sjokkerende exit for fjorårets suverene mestere Romsdal Horns. Semifinalene skal spilles i 28 min x 2 omganger og K-Analen møter Forza Ferske 26. oktober kl 22:00. Da er det bare å møte opp og heie frem de lilla heltene mot finale!

PS: Børge Rød har valgt å terminere kontrakten sin med klubben etter at et lukrativt tilbud fra Eresfjorden kom på bordet. Vi ønsker Rød lykke til på nye beitemarker og takker for innsatsen han har gjort for klubben. Det har også vært flere leiesoldater innom på prøvespill denne høsten, og vi kan nevne at spennende navn som Jonas Hoem og Stephan Hansen er høyaktuelle for neste sesong!