Sesongen over etter stortap i semifinalen

Drømmen om finale ble knust da Forza Ferske vant hele 6-0 etter en meget tam forestilling av K-Analen. Vi var noenlunde på høyde med våre motstandere før pause, men gikk likevel til pause med 0-2. Hverken pasningsspill eller avslutninger ville sitte, men det skulle vise seg å bli enda verre etter hvilen.

K-Analen hadde ikke annet valg enn å stå høyt og presse, og dette ga Ferske flere kontringsmuligheter de tok godt vare på. Mot slutten rant målene inn, og det som på pairet skal være en jevngod motstander gav oss grisebank. 6-0 til Forza endte det altså til slutt og sesongen var dermed over for de lilla. 

MSI ble som ventet motstander i finalen etter at de slo Khaugenmyra 4-0. De svarte også til forventningene i finalen og ble årets mester etter 4-1 over K-Analens overmenn. I B-sluttspillet var det Rema 1000 som noe overraskende stakk av med seieren. De slo Røberg Bygg 6-4 i semifinalen og smadret Lokomotiv Gagnat hele 8-1 i B-finalen. Gagnat hadde slått Molde Jarnvare 3-0 på sin ferd mot finalen.

Da gjenstår det bare å takke for følget denne sesongen, som tross alt ikke har vært så verst, med unntak av vår siste kamp. Det gratuleres til MSI og Rema 1000, og K-Analen lover selvfølgelig å komme meget sterkt tilbake neste sesong. Det jobbes allerede knallhardt på transferfronten, og det vil bli svært spennende å se hvilke nye fjes som kan dukke opp i analstallen når transfervinduet åpner igjen i januar. K-Analen setter punktum med den tradisjonsrike årsfesten som finner sted i lokalene til Sparebank1, 14. november. Der skal både årets spiller og årets toppscorer få sine velfortjente pokaler, før spillerne endelig får røre alkohol igjen etter et halvt år med totalavhold. Vi sees kanskje på byen og gleder oss allerede til neste sesong!