Sesongens første seier mot Khaugenmyra

K-Analen var revansjelystne etter å ha blitt banket hele 5-1 mot Romsdal Horns i første serierunde, og neste hinder var Khaugenmyra. Et lag vi har spilt tre treningskamper mot i sesongeoppkjøringen. Og med alt fra seier 3-2 og tap 1-11, var det stor spenning knyttet til hva vi kunne få til når det virkelig gjalt.

Og våre lilla helter sviktet ikke. I en meget tett og jevn kamp med sjanser til begge lag, trakk til slutt K-Analen det lengste strået. Vår eminente storscorer Kyrre Walle fikk tilbake ballen etter en dårlig klarert corner, og fra returrommet var han iskald og lurte inn seiersmålet nede ved stolperota. Dette var ca 10 minutter før slutt, og etter målet handlet det meste om å forsvare ledelsen. Noe Analen klarte med glans. Med meget godt forsvarsspill, kombinert med en god Stensønes mellom stengene og skikkelig innsatsvilje, klarte vi å stoppe alt Myra kom med. Og når fløyta gikk for siste gang kunne vi slippe jubelen løs. En skikkelig sliteseier og årets første trepoenger var et faktum!

Kaptein Leif Johansen var tydelig rørt og stolt etter kampen, og skrøt uhemmet av dagens forsvarsrekke. Selv om både K-Analen og Khaugenmyra hadde flere sjanser, bidro godt forsvarsspill til at det meste av farligheter imot kom i form av langskudd.

Begge lag hadde også skudd i treverket, og aller nærmest var nysigneringen Tore Boksasp som satte et frispark rett i krysstanga. Boksasp virker som et friskt pust i spillergrupa og er en spillertype vi trenger i laget. Han kan avlaste Kyrre Walle på spissplassen, men samtidig gå ned på midtbanen og fordele pasninger. Det var for øvrig Tore som satte inn K-Analens eneste mål mot Horns, etter at Preben Rokstad hadde spilt han fint fri.

Nå er det spillefri neste uke for våre lilla menn, men 19. mai kl 21:00 braker det løs igjen mot de gamle kjenningene fra Lokomotiv Gagnat. Møt opp på kamp!