6 poeng på en og samme dag!

Ettersom Samvirkelaget ikke hadde mulighet til å stille lag i går, så det altså ut til at vi gikk mot spillefri denne uken. Men etter noen raske beslutninger og sporty opptreden fra Årø BK, ble det likevel kamp på Lubbenes KGB. Det ble også jobbet på spreng for å få til en ny dato for kampen mot Samvirkelaget, men partene klarte ikke å finne passende anledning, og dermed endte det med tre gratispoeng til K-Analen. Ikke den beste måten å hanke inn poeng på, men poeng er poeng!

K-Analen var ivrige etter å revansjere det pinlige tapet sist lagene møttes, og kjørte på fra start. Etter noen småsjanser som ikke ga uttelling, måtte måljegeren Kyrre Walle ta ansvar. Han mottar en flott stikker fra Rune Moen, vender opp og knaller ballen ned i hjørnet. 1-0! Ikke lenge etter er nok en gang Moen involvert. Han fyrer avgårde en blanding av pasning og skudd som ser ut til å ende med ingenting. Men Årø BKs keeper fomler litt, og ender til slutt opp med å skyte ballen rett inn i en aggressiv Robert Solheimdal som presset høyt. Ballen rikosjerte rett i nota og ledelsen var doblet!

Litt senere får Årø BK satt inn redusering til 2-1 etter flott spill gjennom midten, men K-Analen beholdt roen. Ikke lenge etter ble ledelsen økt til 3-1 etter at Kyrre Walle spilte fri Robert Solheimdal. Han satte ballen kontrollert i nota og ikke lenge etter blåste dommeren for pause. Nå gjalt det bare å ikke kollapse på samme måte som forrige gang.

I 2. omgang tok Årø BK over mer av banespillet, men kom ikke til all verdens store sjanser. K-Analen er som alltid farlige på kontringer, og med litt mer presisjon i den siste tredjedelen kunne kampen vært avgjort tidligere. De lilla stod kompakte og når Årø BK nærmet seg 25 meter fra mål endte det som regel med støttepasninger eller brudd. De skulle likevel få sin redusering midtveis i omgangen når de får et frispark i farlig posisjon. Ballen dundres rett opp i krysset, utagbart for Terje Stensønes, og kampen levde i aller høyeste grad.

Men verken K-Analen eller Årø BK maktet å få ballen i nota flere ganger, og dermed endte det med en sterk seier for de lilla heltene. "Årø BK viser at de er et godt lag med gode ballspillere, men jeg synes vi takler dette bra i kveld. Ekstra godt å få revansjert 6-5-tapet tidligere i høst, og på toppen av det hele står vi igjen med 6 poeng i dag! Vil også stikke en fjær i hatten til Årø BK som var sporty og stilte opp på kort varsel når Samvirkelaget måtte melde forfall", var stopperkjempe Preben Rokstads kommentar etter kampen.

Neste uke skulle det egentlig være spillefri, men klubbens ledelse har vært i kontakt med representanter fra Lokomotiv Gagnat, og fått fremskyndet kampen mot dem til tirsdag i neste uke. Vi går en spennende serieavslutning i møte, så møt opp på Lubbenes og støtt klubben i ditt hjerte!