Alt klart for Analmesteren 2016

Facebook Link Page.png

Lørdag 30. juli er det endelig klart for Analmesteren 2016. Et høytidelig arrangement der djerve menn skal konkurrere i knallharde øvelser for å finne ut hvem som er den ultimate atlet.

Etter fjorårets suksess med Analagames vil vi prøve et nytt arrangement i år. Det vil bli et noe annet format, basert på TV-programmet Mesternes Mester. Ingen øvelser vil bli avslørt på forhånd. Øvelsene vil være varierte og stort sett fysiske.

På grunn av klager om spesialtilpasset program fra arrangøren, Kyrre Walle, i fjorårets #analagames, vil han kun fungere som arrangør og dommer i årets utgave.

Det er registrert ni deltagera til lørdagens store begivenhet. Det er duket for en nervepirrende konkurranse når analmesteren 2016 skal kåres. Vi har i samarbeid med klubbens offisielle bettingselskap, HäggemarkBET.com, også åpnet for spill på deltagerende. Oddsen på hver deltager følger i beskrivelsen under.

Arild Nordhaug

Deltager nr. 1 og favoritt hos bookmakeren er Arild Nordhaug. Dette er en mann som er vant med å vinne. Etter fjorårets skuffelse i Analagames har han sverget hevn i år. Han er en god allrounder og han har uttalt at han håper på mest mulig øvelser som krever problemløsning, Der mener han at han har store fortrinn i forhold til resten av feltet. Et lite ankepunkt er at han skal opp 08:20 i morgen og nå sitter og forfatter denne nyhetsartikkelen kl 02:10 på natta.

Odds: 3.65

Anders Häggemark

Deltager nr. 2 og årets outsider er Anders Häggemark. Mange vil nok i ettertid si at arrangøren har skreddersydd opplegget etter denne atleten som både er hurtig og sterk. Han sier selv at han er norges dårligste syklist og har ikke selv troen på å ta hjem sammenlagtseieren. "Sist jeg sykla var jeg 17 år" har han uttalt til pressen.

Odds: 5.10

Øystein Vestre

Deltager nr. 3 er Øystein Vestre. Øystein liker ikke å trene og i følge kilder på Skjevika blir han bare i dårligere og dårligere form. Selv og spasere en tur til naboen er et ork for denne mannen som trives best i godstolen. Kan han overaske i morgen?

Odds: 4.75

Preben Rokstad

Deltager nr. 4 er tidligere kretsmester i bryting, Preben Elvsaas Rokstad. Han trener sirkeltrening hver uke med gamlekara i Molde Atletklubb og er god forberedt. Med sin bakgrunn fra brytingen har han et fortrinn i balanse og styrkeøvelser.

Odds: 6.45

Inge Eidseter

Deltager nr. 5 er den høyreiste Inge Eidseter. Arrangøren kan ikke se at han har noen svakheter i denne konkurransen og bør ha alle muligheter til å hevde seg i toppen. Må dog holde seg skadefri gjennom hele dagen.

Odds: 4.80

Bendik Tangen

Deltager nr. 6 er Bendik Tangen. Tangen gikk på en lei strekk i første øvelse av fjorårets Analagames og måtte trekke seg. Etter å ha fullført Molde7topper på under 4 timer må han i likhet med Arild innfinne seg med et lite favorittstempel, mannen er rett og slett ei maskin!

Odds: 3.75

Leif Johansen

Deltager nr. 7 er vår elskede kaptein Læffi Lakselus Johansen. Denne lille samen har brukt utallige timer på styrkerommet på Posten med å trene knebøy, men det er lite som tyder på at han kan hevde seg i sammendraget. Vi håper vi tar feil!

Odds: 6.80

Rune Moen

Deltager nr. 8 er fjorårets sølvvinner Rune Moen. Her har vi også en stor outsider til sammenlagtseieren. Rune er liten og lett, han har både hurtighet og styrke, samtidig som han er en erfaren syklist. Han har også et brennende ønske om å kunne titulere seg som analmester.

Odds: 4.25

Terje Stensønes

Sistemann til å melde seg på var Terje Stensønes. Mannen med Moldes beste kastearm gleder seg til morgendagen. Kan han overraske og stikke av med tittelen? Med 1000 i odds kan det være verdt risken å sette noen grunker på Terje.

Odds: 1000

Dette blir utrolig spennende!! Møt opp på Retiro klokken 10.00 eller logg deg på Periscope og følg OlaRover for å få med deg øvelsene live der. Vel møtt!