#Analasong

Som dere sikkert ser så mangler vi spillersanger på Terje Stensønes og Hans Riksfjord, og der vil vi at du skal hjelpe oss! Kom med dine forslag på #analasong på Twitter eller på facebookgruppa vår. Eller enda bedre: Møt opp på kamp og prøv å dra den igang! Vi har også et par fine klubbchants som det jobbes med, men dette kommer vi tilbake til.

Siste nytt før tirsdagskampen mot Fylkeshuset

Som alle garantert har fått med seg, er det tidligkamp på tirsdag kl 21:00. Vi møter Fylkeshuset, det eneste laget vi i fjor vant mot, et lag som har hatt mange gode resultater i år, men også med mange sære resultater. Om vi unngår tap i denne kampen er vi faktisk halvveis i serien og fortsatt ubeseiret. Det er intet mindre en smått fantastisk! Manager Anders Häggemark sa på et lite spillermøte at han trodde det blir viktig å drepe kampen tidlig mot disse uforutsigbare byråkratene. Det meldes om nesten skadefri tropp, med unntak av Kjetil Tangen og Anders Häggemark som er langtidsskadet. Det var godt oppmøte på trening tirsdag og stemningen i troppen er meget god.

PS: Kan for øvrig melde om at vår solide sisteskanse Terje Stensønes har meldt seg selv utilgjenngelig til tirsdagens kamp. Dette har fått våre supportere til å spekulere i om det var han som var aktuell for en storklubb, slik vi meldte i forrige uke. Terje sier i en kjapp kommentar til klubbjournalisten: "Slutt med det jævla maset der, i e Anala-spiller, ferdig med det!" Klubben har kommet med forespørsel om reservekeeper Kristoffer Nilsen var tilgjengelig og han stiller velvillig opp med smultring i sikte.