Bunnpris joiner ligaen

Med det nye tilskuddet blir vi altså 8 lag i årets serie, det samme antallet som i fjor. Endringen medfører selvfølgelig også en del endringer i kampoppsettet, noe som vil bli oppdatert i løpet av dagen.

Det vites ingenting om kvaliteten på dette laget, men vår sjefsspeider og teamet hans er allerede sendt ut for å spionere. Første møte med nykommerne ser ut til å være satt opp 30. mai, men dette er høyst uoffisielt da bedriftskretsen har et noe rotete system på sine nettsider. I så fall har vi god tid til å få nødvendige rapporter og analyser på plass før oppgjøret mot dem.

Lagets fulle navn er Bunnpris og Gourmet, så da gjenstår det bare å se om navnet forsvarer spillestilen... Prisene til bunns - ikke laget!

PS: Det verserer diverse rykter om at Vard Elite vurderer å trekke seg fra serien, etter at de ikke møtte opp til avtalt kamp mot Romsdal Horns i går. Om det var forrige rundes 14-1-tap som knakk de fullstendig, mangel på spillere eller lang reiseavstand som er årsaken vites ikke, men K-Analens reportere følger utviklingen tett.