Den elendige høstformen fortsetter

0-4 i sekken, gullet glapp definitivt og det tredje tapet på rad. Høstsesongen har vært alt annet enn positiv for K-Analen. Dette var også første gang denne sesongen hvor vi gikk målløse av banen. Men selv om 0-4 kanskje lyver litt, er det vår egen feil at vi ikke setter sjansene våre. Tapet var fullt fortjent, selv om resultatet kanskje flatterer Samvirkelaget litt.

Hang brukbart med

1. omgang var noenlunde jevnspilt. Samvirkelaget hadde ballen mest og frustrerte til tider våre spillere, uten at det førte til veldig mange sjanser. De sjansene de fikk tok de godt vare på, og 2-0 stod det til pause. Da hadde K-Analen også hatt et par gode sjanser på hjørnespark og kun en feberredning hindret 1-1 da Arild Nordhaug fyrte av med venstreslegga.

I 2. omgang fikk Samvirkelaget mye større rom å boltre seg i, som en følge av at vi måtte satse mer fremover. Selv om vi fortsatte å produsere sjanser ville ikke ballen i mål. Kyrre Walle fikk ikke så mye å jobbe med som vanlig, Kristoffer Moen hadde et par farlige skuddforsøk, og Aksel Nordhaug brente mange sjanser. Han så blant annet en suser banke i krysstanga og ut. Og når vi fortsatte å bomme foran mål, tok Samvirkelaget bedre vare på sine sjanser og økte til både 3- og 4-0.

Sikre 2. plassen

Nå er dermed alt håp om et seriegull ute, og vi må heller se nedover på tabellen. Molde Jarnvare puster oss i nakken, og vi må ha minst ett poeng til for å trygge 2. plassen. Noen som vi egentlig må være godt fornøyde med, fjorårssesongens sisteplass tatt i betrakting. Årets siste kamp er mot Fylkeshua og den skal vinnes! Møt opp på Lubbenes neste tirsdag og hjelp oss med å avslutte sesongen med stil.