Det er stille fra K-Analen, men vi sover ikke!

Som vi skreiv tidligere så har vi hatt treningsfri siden sommerpausen begynte, men planlegger å starte opp igjen for fullt med to treninger i uka fra neste uke. Det blir tirsdager og torsdager, men det vil bli laget åpne facebook-eventer på de, så alle som er hjemme på solkysten i sommer og har lyst å være med å sparke litt ball kan få være med på det. Viktig å få i gang troppen igjen etter at folk har vært i syden, noen på camping i Sverige mens andre har seilt til Shetland. Vi er spente på den fysiske formen til folk som møter opp etter ferien.

Jazzkamp

Etter å kikka diskutert litt har vi funnet  ut at vi kjører kamp på torsdag i jazzen den 19.7 kl 18. Siden mange av våre fans er spredt over norges land (men de fleste kommer hjem i jazzen), så tenkte vi å arrangere en kamp mot fansen, et soisalt sammentreff på KGB Lubbenes med tilhørende øl etter kamp før folk drar hjem og dusjer (forhåpentligvis) og drar på byen.

Det rapporteres om at fans laget blir å stille meget sterkt og kjente navn som Espen Viddal, Stian Monsen og Bjørn Andre Moen har alle meldt sin interesse for å spille mot serieledern. Det vil komme en event på dette så det blir litt klarhet hvem som skal spille for fansen. Oppfordrer så mange som mulig til å ta turen på Lubbenes denne ettermiddagen, selv om du ikke vil spille fotball så kan du helt sikkert drikke øl!

Eresfjorden

Bonden og  grunneieren på laget Børge Rød har innvitert laget på teambulding og laksefiske i den vakre Eira inni Eresfjorden, vi som har muligheten drar innover den 12-14 juli. Det snakkes også om å arrangere en egen liten Eresfjorden classic der inne.  Det eneste som er sikkert er vel at det blir en heidundranes fest ved nerås-valdet!

K-Analen-grunder og klubbpresident Anders Häggemark som har mistet store deler av vårsesongen skal prøve å trene med ball igjen neste uke. Han har prøvd å småjogga litt på foten og det kjennes bra ut, en viktig mann å få  tilbake 100% til den viktige høstsesongen.

Moen forsvinner trolig

Rune Moen mannen med de hvite leggene, en av  vårsesongens store spillere har som vi desverre må medele dere søkt seg innpå skole i Bergen! I skrivende stund står han som nr. 1 på venteliste på dykkerskole der nede og det må nok et lite mirakel til for at han ikke skal komme inn der. Rune kom inn rett før sesongen begynte å har levert mange store kamper og står bokført med 8 mål en hau med assister og x antall kilometer løpt, en  spiller som vil bli dypt savnet om han drar.

Han har fått lovnader om gratis drikke på alle lagfester, blitt tilbudt kake fra arbeidsgiver (Posten) om han ikke drar, men er klar på at utdanning kommer først. Noe vi selvfølgelig stiller oss 100% bak i K-Analen. Eneste som kanskje kan holde han i Molde er vel vist noen jenter klarer å lure han til å bli igjen her... Men unge herr Moen har uansett lovt at han kommer og deltar på årsfesten uansett hvordan sesongen skal ende. Vi vil selvfølgelig holde dere oppdatert om utviklingen på denne situasjonen.

Uten om det har det vært lite snakk om hverken spillere ut eller inn fra laget, vi venter fremdeles på at Kjetil Tangen skal bli frisk igjen til å entre den lilla drakten.