Det nærmer seg sesongstart

En lang vinter med hard og målrettet trening er lagt bak oss og K-Analens stjerner er nå svært ivrige etter å komme i gang med årets sesong. Formkurven har vært stigende gjennom hele pre-season og optimismen er stor i spillergruppa foran sesongstarten.

I år vil bedriftsserien bestå av kun seks lag, men med tre kamper mot hvert lag, vil vi likevel ende opp med flere kamper i år enn i fjor. Sammen med K-Analen finner vi fjorårets seriemester Molde Airport United, uberegnelige Fylkeshusa, gærningene fra Lokomotiv Gagnat og nykommerne Monter Lønseth og Romsdal Horns. Det blir spennende å se hvilket nivå de to nye lagene ligger på.

Årets sesong sparkes altså i gang torsdag 18. april kl 21:00 på Lubbenes kunstgress. Og det er ikke hvilken som helst kamp vi starter med. Kanonoppgjøret mellom K-Analen og Molde Airport United bli garantert en spennende affære! Ta gjerne en titt innom hele terminlisten for 2013, slik at du får booket om på eventuelle avtaler som kræsjer med kampene i god tid. Vi trenger all den støtten vi kan få nå som vi sikter oss inn på seriegull!

På spillerfronten kan vi nevne at fjorårets murbrekker, Kristoffer Moen, har valgt å avslutte samarbeidet med klubben. Kontrakten hans ble annulert etter at begge parter ble enige om en sluttpakke. Vi ønsker Kristoffer lykke til videre i karrieren. Mer spennende er det at vi har lykkes i å hente den meget spennende Marius Stensønes til klubben. Han beskrives av mange som svært hurtig og målfarlig, og vi er sikre på at opptil flere forsvarsspillere vil få det tøft i møte med han.

"At vi har klart å lokke en spiller av Marius' kaliber til K-Analen er et tydelig tegn på våre ambisjoner kommende sesong. I år satser vi på å klatre helt til topps, og med brorparten av spillerstallen i behold - i tillegg til Marius - har jeg stor tro på at vi kan klare dette", sier lagets kaptein, Leif Johansen.