En god start på høstsesongen

Høstsesongen og B-sluttspillet ble sparket i gang forrige tirsdag mot Forza Ferske. I tillegg møtte vi Lokomotiv Gagnat til dyst tirsdag denne uken. Begge kampene endte med full pott, og dermed har K-Analen fått en strålende start på høsten.

K-Analen vs Forza Ferske

Den første kampen mot Forza Ferske ble en jevn og spennende affære. Men det var Anala som kunne ta med seg alle poengene etter at Preben Rokstad satte inn 3-2 sekunder med pannebrasken før dommeren blåste av for full tid. Før dette måtte Kyrre Walle og Stephan Hansen utligne hver sin gang, etter at Forza Ferske tok ledelsen både 1-0 og 2-1.

Lokomotiv Gagnat vs K-Analen

Tirsdag denne uken var det de rutinerte gutta i Lokomotiv Gagnat som stod på motsatt banehalvdel. Dette var en kamp som K-Analen tok tak i fra start og det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne.

Etter å ha stanget mot forsvarsmuren til lokomotivet i 15 minutter var det midtbanegeneral Øystein Vestre som fant en åpning. Etter en corner fra kaptein Leif Arne Johansen havnet ballen i returrommet, der ventet Vestre som elegant plasserte ballen ned til høyre. "I prøvde no å plassere den til andre sia, så i blei litt overraska da den gikk inn", kunne vi høre målskåreren si på livesendingen på Periscope.

Etter dette utsøkte målet tok det ikke lang tid før gjestespiller Emil Hollingen fant storskårer Kyrre Walle som hadde gått på et lurt løp. Walle satt ballen sikkert i nota og Anala kunne gå til puse med komfortable 2-0. Walle har denne sesongen hatt sin lengste måltørke noen sinne, som heldigvis var over forrige uke.

En målkåt Walle satt inn 3-0 like etter pause før han uegoistisk satt opp Leif Arne Johansen til 4-0. Etter dette klarte ikke Anala å holde fokuset oppe og vi slapp lokomotivet mer inn i kampen. Som vanlig i disse kampene fikk Åsleif skåre på et frispark og fastsette sluttresultet til 4-1. 

Etter kampen var det god stemning og mye smil blant Analas helter. Banens beste og målskårer Øystein Vestre kunne fortelle at hans gode kamp kunne skyldes egentrening på Kleivehallen.

Presidenten var også strålende fornøyd etter kampen, selv om han ikke fikk skåringen han ønsket. "Jeg hadde en god mulighet, men prøvde å chippe den i krysset. Ballen gikk like utenfor, ganske irriterende" kunne Häggemark si etter kampen.

Neste uke venter Bankers i en kamp som vil bli sendt live på Facebook etter et massivt press fra fansen.