Endelig seier mot Team Fuglset

God start

Det var et aggressivt Anala som tok tak i kampen fra start og allerede etter minuttet var spilt kom Kyrre Walle til avslutning og stillingen var 1-0. K-Analen styrte spillet og hadde ballen klart mest. Teamet prøvde å kjøre en del overganger, men var stort sett veldig upresise og sjeldent farlige. Midtbanegeneral Kristoffer Moen styrte spillet og etter 15 minutter kunne han endelig sette inn sitt første mål for K-Analen. Han fyrte av en suser fra distanse og keeper var sjanseløs på det fantastiske skuddet. Etter at K-Analen gikk opp i 2-0 dabbet det av og det var ikke mye mer som skjedde før pause.

Sjansesløseri

Andre omgang var en orgie av sjanser som ikke ble omsatt i mål. Teamet slet og Anala kjørte fullstendig over slitne Team-spillere, men ballen ville rett og slett ikke inn. Hele fem gager traff ballen treverket. Det hele startet da Kyrre Walle mottar en fin pasning og er alene med keeper. Keeper kommer ut og Walle setter den forbi keeper og i stanga. Returen blir som en perfekt pasning for lagets svenske forsvarsstjerne Anders Häggemark som har tatt et flott løp. Anders har åpent mål, men får ballen på venstrefoten og setter den til side for mål.

Så er det Hans Fredrik Riksfjord som sender avgårde en suser som treffer tverrligger så det smeller over hele KGB. " Jeg syntes helt klart at det skuddet hadde fortjent en bedre skjebne" sier Hansi i en kommentar etter kampen. Aksel Nordhaug følger opp trenden med å skyte utenfor på blankt mål før Kyrre Walle setter to skudd fra distanse i tverrliggeren.

Smultring igjen

Det mest positive vi kan ta med oss fra denne kampen er det defensive vi presterer. Forsvarsspillet satt meget bra anført av kaptein Leif Arne Johansen. Han hadde en stygg glipp og holdt på å gi Teamet en redusering på slutten på beste Skrtel-vis, men bak han stod en feilfri Terje Stensønes og reddet enkelt da Odda kom alene i gjennom. Terje Stensønes har da holdt nullen for andre gang i årets serie, noe som ikke er annet enn imponerende. "Det er godt å ha Terje bak seg, det gir rom for å feile for oss forsvarsspillere" sier en lettet Leif Arne Johansen i en kommentar etter kampen.

Tabelltopp

Tirsdagens seier var den første noen gang mot Team Fugelset og det finnes nå ikke et aktivt bedriftslag i Molde K-Analen ikke har slått. Som det eneste laget som har tatt poeng fra Anala i årets serie var det viktig å få satt de på plass. Anala leder nå serien med tre poeng foran Molde Airport United som i går slo Molde Jernvare 2-1. Neste tirsdag er det nettopp Molde Jarnvare som venter.