Forsvarskrise før gigantmøtet

Det hersker full panikk i K-Analen-leiren etter at det ble kjent at forsvarsklippen Preben Rokstad regnes som meget usikker til storoppgjøret mot Samvirkelaget. I følge klubbens fysioterapeut er det snakk om en stiv rygg, noe som har plaget bautaen også tidligere.

Klubbens fysioterapeut har altså bekreftet at Preben Rokstad sliter med en meget vond og stiv rygg. Dette er svært dårlig nytt for K-Analen som allerede mangler forsvarskollega Anders Häggemark, som er ute med en alvorlig ankelskade. Det betyr at vi i praksis kun har tre tilgjengelige forsvarsspillere til tirsdagens kamp, noe som kan sies å være ganske tynt når vi til vanlig stiller i en 3-2-1-formasjon.

Rokstad hadde følelse med litt øm rygg på jobb tidligere i dag, men beit tennene sammen og fullførte både arbeidsdagen og allidrett med dattren. Da han ankom sitt hjem på Kviltorp og skulle ut av bilen, var han så stiv at kona måtte hjelpe han rett i seng. Det sies at han faktisk var så stiv at han takket nei til fisketur med gutta. Preben vil motta behandling i løpet av kvelden, og selv om det ser dårlig ut, kan vi forsikre dere om at han er i de beste hender.

Kaptein og forsvarssjef, Leif Johansen, er bekymret foran morgendagens batalje, men sier at han har en reserveplan. Midtbane-maestro Rune Moen startet i forsvaret i forrige kamp mot Molde Airport United, og dette viste seg å være en meget habil løsning. Moen er en allsidig spiller som godt kan bekle en posisjon i forsvaret, sier kaptein Johansen. Dette vil dog etterlate midtbanen svekket, da kun Nordhaug-duoen Arild og Aksel står igjen som aktuelle midtbanespillere.

Kun morgendagen får vise om Rokstad blir klarert for spill. Han vil kjøre en sen fitnesstest like før kampstart, men fysioterapauten sier at vi må belage oss på å stille med kun tre forsvarsspillere i morgen.