Gullhåpet brast mot Horns

På tross av kampens betydning, var det ikke mange som hadde tatt turen til Lubbenes for å se toppoppgjøret. TV-sendingen må nok ta litt av skylden, men det var likevel litt skuffende at det var såpass glissent som det var. Og kanskje var det den tolvte mann K-Analen manglet i går, for Romsdal Horns var til tider overlegne i banespillet.

1. omgang ble en nokså jevn affære med brukbare sjanser til begge lag. Men etter hvert som pausen nærmet seg, tok Horna mer og mer over, og helt på tampen av omgangen får de tredd seg gjennom analforsvaret og satt ballen bak Terje Stensønes, som hadde hatt flere kvalifiserte redninger tidligere i omgangen. 1-0 til pause, men slaget var ennå ikke tapt.

Gutta hadde fortsatt troa på seier da neste omgang ble blåst i gang, men den troa skulle fort forsvinne. Bare i løpet av noen få minutter fikk Romsdal Horns satt inn både 2,3 og 4-0. En kombinasjon av av de satte opp tempoet og at K-Analen halvsov litt ved flere anledninger. Med 4 mål å ta igjen, var nok løpet kjørt, men K-Analen hevet seg etter dette og kom mer med i kampen igjen. Det var fortsatt Horns som styrte spillet, med K-Analen var farlig frempå på et par kontringer. Og etter hvert fikk Robert Solheimdal tråklet seg frem på høyresiden. Han legger perfekt tilbake til Kyrre Walle, som enkelt setter inn reduseringen. En flott måte å feire sin kamp nr 50 på i den lilla drakta. Walle blir dermed den første spilleren som mottar den gjeve gullanalen for lang og tro tjeneste.

Litt senere får Preben Rokstad utdelt et noe billig gult kort fra dommer Birger Johnsen, uten at dette får konsekvenser for sluttresultatet. Kampen ender dermed med et skuffende tap, og de lilla heltene måtte innse at det ikke holdt til gull i år heller. Det beste vi kan håpe på nå er 2. plass, hvis Samvirkelaget ikke vinner noen av sine to siste kamper.

Da var sesongens siste kamp unnagjort, og selv om det ikke holdt helt inn, er det enighet om at laget har gjennomført en meget god sesong. En sesongoppdatering blir å finne på nettsidene i løpet av neste uke.