Hans Riksfjord forlater klubben

Hans Fredrik Riksfjord, som har vært hardtarbeidende anal helt siden våren 2011, endte opp med 38 offisielle kamper i den lilla drakten - Noe som er flest gjennom tidene. 5 mål, 2 assists og et gult kort fikk han med seg før han nå tar farvel. Det har i flere medier blitt spekulert i at Hansi vraket K-Analen til fordel for et lukrativt tilbud fra utlandet, men dette kan vi avkrefte. Spilleren selv sier han har hatt en fantastisk tid i Analen, men at han nå velger å prioritere familielivet. Han takker for følget og ønsker K-Analen alt hell og lykke i fremtiden.

Vi kan melde om at klubben jobber knallhardt på transferfronten, og er i samtaler med et knippe meget interessante spillere. Av frykt for at rivaliserende klubber skal få nyss i hvem det dreier seg om, vil vi inntil videre holde spillernes identitet skjult. Men så fort bitene faller på plass og avtalene er i boks, får du vite det her først - på k-analen.com!

PS! K-Analen har nettopp startet opp igjen med treningsøktene i Akerhallen. Frem til april vil vi trene kl 22:00 på onsdager, sammen med et knippe utvalgte helter fra fjorårets jumbolag, Bunnlaget. Vi oppfordrer alle fans som er ute etter autografer eller et glimt av spillerne om å møte opp her, da dette er vanskelig å få til når sesongen starter for fullt.