Høstspøkelset på tokt nok en gang

På torsdagskvelden var det duket for kamp mot Fylkeshusa, og K-Analen skulle revansjere tapet fra tidligere i sesongen. Det var lenge snakk om at kampen ville bli kansellert da Fylkeshusa har slitt med oppmøte i de siste ukene, men kamp ble det, desverre for K-Analen.

Før laget hadde varmet skikkelig opp, valgte kveldens dommer å starte kampen noe før tiden, og det virket som om K-Analen fortsatt ikke var matchklar. 0-1 kom ganske tidlig, da "Analdödaren" Trond Myrland, fikk gå upresset med ballen og plasserte den enkelt i nota. Meget dårlig forsvarsspill av K-Analen der. 0-2 kom ikke lenge etter, etter klabb og babb i feltet og til slutt var det vel Øyvind Funder, for dagen målmann hos K-Analen, som var sist på ballen og dermed 0-2, og verst tenkelige start.

Etter dette jevnet kampen seg noe mere ut, og K-Analen kom til flere halvsjanser. Litt senere var det Aksel Nordhaug som fikk æren av å redusere til 1-2. Men optimismen varte ikke lenge, 1-3 kom også før pause. I pausen ble det snakkket som å få mer fart på ballen og stå mye høyere i banen. Her var det å kaste alle mann i angrep, vi trengte 3 mål for å vinne.

Men, med et høyt press og mange mann i angrep, fikk Fylkeshusa akkurat det de håpet på, store rom til å slå kontra og dermed satt 1-4 før K-Analen kunne score 2-3. Men den scoringen gikk noe av lufta ut av laget. Men laget hadde i ikke glemt alt som ble sagt i pausen, og neste målet var vakkert.. Det sa klikk, klakk og klokk, 1-2-3, Lie til Anders og til Kyrre, og dermed 2-4.

Men som før i kampen, når K-Analen fikk litt blod på tann, så scoret Fylkeshusa neste målet etter nok engang klabb og babb i feltet og dermed 2-5. Kampen var avgjort. I siste spilleminutt hadde forsvarer Anders Häggemark tatt turen opp i feltet og kunne putte sitt første seriemål for sesongen, til sluttresultatet 3-6.

K-Analen hadde et håp om å kapre 2.plassen i årets serie før denne kampen, men nå er skal det holde hardt. Eneste mulighet er nå å vinne sesongen to siste kamper, som er et dobbeltmøte med hittils ubeseirede Samvirkelaget.

PS: K-Analen sin kaptein, Leif Arne Johansen, kom ikke inn på banen før i 2.omgang, da flyet fra Oslo tidligere på kvelden ble forsinket.

PSS: Keeper Terje Stensønes er fortsatt ute med sin "noen små brudd i fingern"-skade, men håper i det lengste å rekke sesongens siste kamp.

PSSS: Øyvind Funder, keeper fra sesong 1, gjorde comeback i går i Terje Stensønes sitt skadefravær.

PSSSS: Nok engang gikk K-Analen på et tap i høstsesongen, tredje tapet hittil. Ukjent hvorfor laget faller så sammen når høsten kommer, men kaptein Leif Arne sier at hver stein skal snus etter sesongen for at det ikke skal skje igjen neste år.