K-Analen avsluttet vårsesongen med 4 strake

Først vil vi beklage at kampreferatet ikke kommer før nå. Det har vært uenigheter mellom klubbens presseavdeling og styret, ettersom partene ikke hadde kommet til enighet om høstsesongens lønnsvilkår. Denne disputten er nå heldigvis ute av verden, og referatet, dog noe forkortet, følger her.

Røberg Bygg er et av mange nye lag denne sesongen, men basert på resultater tidligere i sesongen mente vi at dette er et lag vi burde slå. Og K-Analen skuffet heller ikke sine fans, som hadde møtt opp i hopetall for å hylle Preben Rokstad som i kveld føyde seg inn i rekken over legender med 50 kamper med Analen på brystet.

Sluttresultatet ble 7-2, men differansen kunne vært mye større med litt mer treffsikkerhet foran mål. K-Analen kjørte kampen fra ende til annen, og stemningen var upåklagelig da Walle-sangen runget på Lubbenes etter at han satte inn sitt hat-trick mot slutten av kampen. Med hodet! I tillegg tilWalles tre scoringer, som gir han 10 så langt denne sesongen, kom også Arild Nordhaug, Anders Häggemark, Bendik Tangen og Terje Stensønes(!) på scoringslisten med ett hver. Keeper Stensønes satte inn sitt mål på et straffespark som vår faste straffeskytter Walle var så snill å gi bort. Til tross for at storscorer Walle er førstemann på straffeblokka, har han ennå til gode å ta fart fra "ellevemeteren" for de lilla. Assistene for kvelden kom for øvrig fra Leif Johansen (2), Øystein Vestre (2) Preben Rokstad, Arild Nordhaug og Rune Moen.

En godt gjennomført kamp av K-Analen før de nå tar en velfortjent sommerferie. Fasiten så langt er 3. plass og 12 poeng på 5 kamper, så det ser ut som at målsettingen om A-sluttspill til senhøsten er innen rekkevidde.

God Sommer!