K-Analen demonterte Monter Lønseth

Monter Lønseth bød på få problemer for K-Analens stjernegalleri, men vi fikk et tidlig baklengsmål som satte en liten støkk i oss. Regnet glimret med sitt fravær og den flotte rammen rundt matchen sørget for ny publikumsrekord på Lubbenes. Hele 9 mann hadde møtt opp for å støtte sine lag! Vi regner selvfølgelig med at denne rekorden står for fall allerede til neste uke når været blir enda mildere.

Sjokkåpning

Selv om K-Analen styrte kampen og stort sett gjorde som de ville, var det likevel Monter som scoret først. Og det allerede etter bare et minutts spill. Terje Stensønes var sjanseløs på avslutningen, og må dermed vente minst en uke til på årets første smultring. Men rutinerte analer som vi er, lot vi oss ikke stresse, og bare få minutter senere var utligningen et faktum. Storscorer Kyrre Walle kombinerte med årets komet, Marius Stensønes, og sistnevnte satte ballen i nota etter flott klikkklakk-spill.

Minutter senere var det villmannen Kjetil Tangen som skulle vise sin styrke. Tangen var lenge usikker til kampen, men viljen til å spille fotball er vel større enn vettet. Han kriget til seg ballen på heroisk vis og fikk sendt den videre til Børge Rød. Midtbaneankeret som virkelig har blomstret i sin nye rolle i år, satte ballen kontrollert i mål til 2-1.

Mot slutten av omgangen tok Rød på seg servitørrollen og lobbet Marius Stensønes nydelig gjennom. Stensønes jr avsluttet i samme stil med en iskald lobb over keeper. Et flott mål med en kanskje enda flottere baklengs salto som feiring. Selv om K-Analen kontrollerte kampen og hadde flere andre sjanser, ebbet omgangen ut med 3-1.

Fullstendig dominans

2. omgang fortsatte i samme spor som den første, kanskje med enda mer dominans. Monter Lønseth slapp ikke til med annet enn puslete forsøk fra distanse og de utallige langballene ble stort sett enkelt hamlet opp med av vårt eminente forsvar. Vi gjorde stort sett som vi ville og det gikk ikke lang tid før vi økte til 4-1 ved Kyrre Walle. Han mottok ballen skrått utenfor Monter-målet fra Marius Stensønes, og la ballen frekt nede i hjørnet på første berøring. He just can't stop scoring!

Mot midten av omgangen var det Arild Nordhaugs tur til å komme på scoringslisten. Midtbanespilleren måtte stå over første kamp på grunn av jobbforpliktelser, og det gjorde nok godt for både spiller og klubb at også scoringskontoen hans ble åpnet. Den noget offensive forsvarsklippen Hans Riksfjord spilte ballen frem i midten og Nordhaug vendte av en forsvarsspiller før han smalt ballen kontant i hjørnet med venstreslegga.

Like etter var Nordhaug nok en gang farlig frempå. Et godt skudd ble reddet av keeper og hvem andre enn Kyrre Walle var på pletten til å sette inn 6-1 fra kort hold? Ballet ble avsluttet da Nordhaug nok en gang var involvert. En svak pasning fra Monter Lønseth ble snappet opp i mellomrommet og midtbanemaestroen fosset fremover. På halv volley ble kula klinket knallhardt via keeper og i mål. Og dermed ble også sluttresultatet fastsatt til 7-1.

Fornøyd kaptein

Kaptein Leif Johansen stilte opp til et lite intervju etter kampen og uttrykte sin glede over den flotte seriestarten. Med 21-2 i målforskjell og full pott kan han nesten ikke vente på neste kamp mot Romsdal Horns. - Selv om vi fremdeles har mer å gå på, oste det klasse av oss i dag. Jeg tror de fleste lag skal få slite med å stjele poeng fra oss i år! Nå skal Horns få bank til neste uke!, sier den pompøse skipperen med et selvsikkert glis om munnen.

Til neste kamp har vi forhåpentligvis Aksel Nordhaug tilbake fra skade også, etter at han har slitt med hjernerystelse et par uker. Da gjenstår det bare å minne om kamp mot Romsdal Horns neste torsdag kl 21:00 på Lubbenes. Ta med venner og familie og møt opp. Vi regner med en fantastisk atmosfære og ny publikumsrekord! Vaffelsalg vurderes.