K-Analen forsterker!

Det er en glede og kunne meddele at Marius blir å spille i den lilla drakta i høstsesongen. Etter mye spekulasjoner og rykter, kan vi endelig bekrefte at partene ble enig i formiddag om en låneavtale ut sesongen. K-Analens to spisser fra før, Kyrre Walle og Kjetil Tangen, har begge slitt med skader i lengre tid, og det var ventet at klubben ville gjøre noe i sommerens overgangsvidu.

Klubbpresident Anders Häggemark sa på dagens pressekonferanse at han er strålende fornøyd med nysigneringa. "Med en låneavtale får vi en sjanse til å bli bedre kjent med Marius, og han med oss, før vi eventuelt forlenger samarbeidet. I Marius får vi inn en anvendelig spiller som kan bekle alle posisjoner, men blir nok å spille mest angriper for oss. Han har et klokt fotballhode og har mye fotball i seg. Kan vel også nevnes at han kommer fra en stor fotballslekt hvor onkelen hans er verdens beste trønder!"

-" I sommervinduet i fjor mistet dere Rune Moen, i år signerer dere en spiller og beholder resten av troppen, hva tror du om høstsesongen?

-" I fjor sommer mistet vi årets spiller, noe som angivelig gjorde at vi ikke klarte å få en enda bedre plassering. Pdd ligger på en fjerdeplass på tabellen, men vi tar sikte på å havne mye lengre opp når vi skriver sesongslutt. Tror nok lag som Horns og Samvirkelaget blir tøff helt til siste slutt, men vi får bare prøve å ta en kamp av gangen og plukke så mange poeng som mulig, så får vi telle opp i oktober. Det har vært mange fans som er spent på hva Rune Moen skal til høsten, og der må vi nok skuffe dere, han har fått bekreftet plass i Tønsberg og blir nok å gå på skole til høsten også."

Marius Lie kunne også fortelle på pressekonferansen at han hadde fått flere tilbud i sommer, men at valget var enkelt når K-Analen først kom på banen. -"Jeg er henrykt over å fått signert for K-Analen, et lag jeg har vært fan av selv lenge. Selv om kontrakten gjelder bare ut året, håper jeg at vi alle er fornøyde etter sesongen og kan sette oss ned og diskutere min videre framtid. Fram til da skal jeg gjøre mitt ytterste for at K-Analen klatrer på tabellen og avslutter høstsesongen med medalje."

Da er det bare å glede seg til det starter opp igjen den 15. august, hvor vi nok møter et meget revansjesugent Romsdal Horns. K-analen er som vi alle vet eneste laget som har tatt poeng fra dette sterke nykommerlaget og vi kan bare glede oss til alle storoppgjørene utover høsten!