K-Analen forsterker stallen

Klubbpresident Anders Häggemark kalte tidligere idag pressen inn til en pressekonferanse på klubbens treningsfelt. På agendaen stod forandringer i spillerstallen før årets sesong.

"Først vil jeg og klubben takke Kjetil Tangen og Hans Fredrik Riksfjord for jobben de har gjort for klubben gjennom de siste par årene. Det er med vemod vi må se de forlate klubben, men vi ønske de lykke til med videre i livet."

"Så er det med stor glede at jeg kan presentere to nye spillere til fotballfamilien, Øyvind Solberg og Trond Myrland. Dette er to solide forsterkninger for laget, og jeg er stolt på vegne av klubben for at de valgte K-Analen som neste steg i karrieren."

Øyvind Solberg er en 92-modell, som er flasket opp i Træffsystemet i sine yngre dager.  På Træff's A-lag satt han spillere som Tomren og Rønningen i skyggen, men av ulike grunner gikk karriæren litt i stå. På K-Analen er han tiltenkt en rolle i den ellers så solide bakre 2'er.

"Jeg er henrykt over å få muligheten til å aksle den flotta lilla drakten. Når tilbudet kom nå i vinter, trengte jeg ikke lang tid på å bestemme meg for at K-Analen var rette klubben for meg nå. Jeg er blitt tatt godt imot, og gleder meg stort til seriestarten."

Den andre signerigen kjenner nok mange supportere til fra før, nemlig den tidligere midtbanegeneralen fra Fylkeshusa, Trond Myrland. Etter mye jobbing i vinter fikk vi Trond fri fra kontrakten sin med Fylkeshusa, og han kunne signere for oss.

"Jeg har virkelig følt meg ønsket her. Jeg vet det har jobbet lenge fra klubbens hold om denne overgangen, og når det løste seg mellom klubbene, var valget ganske enkelt. Jeg kjenner flere i klubben fra tidligere, og ser fram til å komme til en bedre klubb. Nivået på treningene har vært meget bra og både jeg og laget er i rute før seriestarten."

"Vi har måttet strekke oss ganske langt økonomisk med disse signeringene, men skal vi nå målet om seriegull, må det satses. Vi er så heldige at vi går godt økonomisk, og har også sponsor taxi T-135 som stiller velvillig opp når det trengs. Pdd er det ikke planlagt noen flere overganger før seriestart, men skal det være kvalitetsspillere tilgjengenlig på markedet, har vi også økonomi til å hente flere."

Med dissse overgangene teller nå stallen til K-Analen 1 keeper og 11 utespillere.

Seriestarten er enda noen uker unna, og vi kommer tilbake med serieoppsettet når det er klart. Forøvrig er det klart at sesongkort kan fortsatt kjøpes til samme pris som fjoråret.

PS: Rune Moen har en stående overgang klar om han velger å flytte tilbake til byen i høst.