K-Analen knuste EL-Bandidos i treningskamp

K-Analen storspilte til tider i gårsdagens treningskamp mot EL-Bandidos. Kampen ble spilt med en førsteomgang på 20 minutter og en andreomgang på 25 minutter, og ble en god gjennomkjøring før neste ukes storoppgjør mot Romsdal Horns. K-Analen ga seg ikke før det stod 7-0 på måltavla, etter to mål av både Marius Lie og Arild Nordhaug, og et hattrick av Kyrre Walle som ser ut til å finne tilbake til fjorårets scoringsform på helt perfekt tidspunkt.

K-Analen rundspilte EL-Bandidos i store deler av kampen, og spesielt førsteomgangen var meget god. Sisteskanse Terje Stensønes hadde følgende kommentar etter kampen: "I dag viste vi at resultatet i åpningskampen vår løy litt. Vi viser at vi er et klart bedre lag enn EL-Bandidos, og får også til mange av kombinasjonene og trekkene vi har drillet på trening. Spesielt gledelig var det at det ser ut til å ha løsnet litt for Kyrre Walle. Det kan vi trenge når vi møter gullfavorittene neste torsdag. I tillegg må jeg si meg veldig fornøyd med å holde nullen, selv om det bare var en treningskamp. Smultringene kommer ikke akkurat på løpende bånd, så dette vil jeg ta med meg inn i neste kamp".

Årets spiller fra 2012-sesongen, Rune Moen, deltok også i gårsdagens kamp, og det ryktes at han er aktuell for et korttidslån frem mot sommerpausen. Dette er noe klubben jobber hardt med nå frem mot neste uke.

Da gjenstår det bare å minne om kampen mot Romsdal Horns som spilles på Lubbenes KGB, torsdag 5. juni kl 22:00. Vel møtt!