K-Analen med på Grasrotandelen

Om du velger K-Analen som mottaker av din grasrotandel, vil vi få 5% av det du tipper for hos Norsk Tipping. Med mange nok som er tilknyttet oss, vil dette bety at vi kan fortsette den harde satsingen vår også i årene som kommer! Den planlagte ungdomsavdelingen vil også komme til å nytte godt av dette.

Hvordan gjør jeg det?

Neste gang du skal tippe hos kommisjonær, sier du bare at du vil registrere mottaker av grasrotandelen din. Oppgi K-Analens organisasjonsnummer og dermed er avtalen i boks. Vårt organisasjonsnummer er 999 227 732

Du kan også logge deg på Norsk Tippings nettsider og knytte deg til oss der. Der inne ligger det også mer informasjon om grasrotandelen.

Bli med du også og støtt dine lokale helter!

Øvrig nytt

Vi starter opp etter en alt for lang ferie nå på mandag og det er absolutt på tide! Det har vel vært et voldsomt forfall på de fleste på laget, men uansett skal det bli godt å komme i gang og ta opp jakten på MAU. Årets målsetting er å forbedre fjorårssesongen, så da skjønner du hva målet er i år! K-Analen vil fortsette med treninger i Akerhallen på mandager fra kl. 22-23.

Angående spillertroppen regner vi ikke med de store utskiftningene, men vi kan avsløre at vi har vært i samtaler med en meget spennende spiller. Vil kanskje strekke det så langt som å si at han kanskje vil være den beste som noensinne har spilt for Anala! Ingenting er avgjort ennå, men spilleren har sagt seg villig til å spille for klubben. Da gjenstår det bare å se om kontraktstilbud og andre forutsettinger faller på plass. Fansen får bare følge med på denne siden... Plutselig dukker han opp i Anala-drakt!

PS: Vi skal prøve å være flinkere å oppdatere siden her i tiden fremover, og gleder oss som noen unger til serien starter igjen!