K-Analen reiste seg mot Bunnlaget

Tap mot Fylkeshusa

Etter sliteseieren mot MAU kom nedturen for første gang denne sesongen mot Fylkeshusa. Trond Myrland ledet an og skåret 2 mål i Fylkeshusa sin 3-1 seier. Dette var en kamp der ingenting stemte for K-Analen. Med pasningssikkerhet mot et robust forsvar ble det skapt svært lite. Når samtidig Fylkeshusa fikk skåre tre enkle mål var årets første tap et faktum. Nå var det bare å brette opp ermene og hente 3 poeng mot Bunnlaget. Dette var kampen som ikke kunne tapes. Bunnlagets lagleder Trygve Mittet Vidnes gikk rolig ut før kamp og i rein Jens Weissflog-stil var han ute og gratulerte K-Analen med seieren allerede før kampen var spilt. Han var i midlertid ikke like heldig som tyskeren med det psykolgiske spillet.

Målrik første omgang

K-Analen hadde avsparket i denne omgangen og gikk hardt ut. Bunnlaget ble presset bakpå fra første minutt. Spillerne var ikke like stresset som sist og fikk til et mye bedre pasningsspill. Det ble skapt mange sjanser og etter ca 10 minutter var det toppskårer Kyrre Walle som fikk hull på byllen. Han vant ballen fra en forsvarsspiller og kunne enkelt sette inn 1-0. Like etterpå økte Aksel Nordhaug til 2-0 etter flott forarbeid av Preben Rokstad. Det var alikevel kaptein Leif Arne Johansen som skulle skape kampens snakkis like etterpå. Han mottok ballen på 15 meter, gjorde en frekk vending før han smalt ballen i tverligger og inn bak en sjanseløs keeper. Helt klart en kandidat til årets mål. Arild Nordhaug og Kyrre Walle kunne etter dette sikre 5-0 til pause.

Du e ikkje jomfru i morra!

Andre omgang startet på verst mulig måte. Etter litt "klabb og babb" fikk Bunnlagets Espen Nordgård ballen og kunne avslutte fra langt hold. Avslutningen var utsøkt og i dét var reduseringen et faktum. Bunnlagets supportere var elleville og kommentaren "Du e ikkje jomfru i morra no!" ble ropt ut til stor glede for alle bortsett fra målskåreren selv. Etter denne episoden var alt tilbake til det normale og Anala tok igjen styringen over kampen. Det var mye bra pasningsspill, men spillet foran motstanders mål var ikke optimalt. Kjetil tangen kunne likevel øke ledelsen til 6-1 og Kyrre Walle fullførte sitt hattrick og fastsatte stillingen til 7-1. Etter kampen følte mange at seieren burde vært større, men alle var fornøyde med å få med seg 3 poeng i vårsesongens siste kamp.

God vårsesong

Etter kampen oppsummerte vi vårsesongen sammen med kaptein Leif Arne Johansen og det var en fornøyd kaptein vi møtte. "Jeg er godt fornøyd med vårsesongen. Starten var veldig god og kampen mot Romsdal Horns er nok det beste vi har gjort noen gang. Etter denne kampen gikk nivået på spillet vår litt ned mot Gagnat og MAU før det var på sitt laveste nivå sist uke mot Fylkeshusa. Men vi skal uansett være fornøyd med 15 poeng på seks kamper. Vi skal plukke ut et høydepunkt fra vårsesongen må det være Hansi sitt mål MAU. "Det va fa** me bedre enn sex!" kunne en fornøyd kaptein konstatere etter torsdagens kamp.

Det kan ligge an til at K-Analen tar sommerferie på tredje plass. Selv om Anala er ferdigspilt før sommeren gjenstår det fortsatt en del kamper. Romsdal Horns vil nok ligge på topp med Samvirkelaget hakk i hel. Det ligger uansett an til å bli en spennende høstsesong. Men før det er det cup i Vistdalen og jazzkamp mot fansen. Vi gleder oss.