K-Analen reiste seg mot Forza Ferske

Gårsdagens match endte heldigvis med mye hyggeligere sifre enn forrige ukes batalje, og poenghøstingen har dermed startet for K-Analens del. Vi var usikre på nivået til Forza Ferske, men det skulle vise seg at de skulle bli et par hakk for små for det velsmurte analmaskineriet.

1. omgang var noenlunde jevnspilt, men det var K-Analen som stod for de største sjansene. Allerede tidlig i omgangen kunne Arild Nordhaug ha satt inn 1-0, men skuddet gikk like til side for mål. Lillatrøyene fortsatte å produsere halvsjanser, mens Forza Ferske slet med å komme til de store mulighetene. Og omtrent midtveis i omgangen skulle det bli uttelling. Kyrre Walle får en dytt i ryggen ute ved sidelinjen og det blåses frispark omtreng 30 meter fra mål. Nysigneringen Inge Eidseter tar fart og smekker ballen inn foran mål. Den går hele veien over feltet og inn oppe i krysset bak en forfjamset Forza-keeper. Eidseters første scoring for klubben og 1-0 til Anala! Dette stod seg også inn til pause.

Etter en kort pause, siden dommeren var redd for at flomlyset skulle ta kvelden tidlig, var vi i gang igjen på Lubbenes. Kampen fortsatte i samme sporet også i andre omgang. K-Analen var hakket hvassere og Forza spilte mye langt og kom kun til halvsjanser. Men så lenge det kun stod 1-0 på resultattavla, kunne kampen vippe begge veier. Lettelsen var derfor stor når storscorer Kyrre Walle satte inn Analens andre mål for kvelden. En lang ball blir tatt ned av Arild Nordhaug som gir tilbake til Inge Eidseter som er med fra dypet. En blanding av et skudd og et innlegg lefses inn foran mål, og der er Walle på pletten og fastsetter sluttresultatet til 2-0. Årets første seier var i boks, og ikke minst, årets første smultring. Noe sisteskanse Terje Stensønes var meget godt fornøyd med. "Gutta gjør en knalljobb i forsvar i dag, og gjør jobben min mye enklere. Nå er vi endelig i gang, og de skal slite hardt de lagene som skal klare å ta poeng fra oss utover våren", var Stensønes' kommentar etter kampen.

Det kan også nevnes at klubbpresident Anders Häggemark spilte sin kamp nr 50 for K-Analen i går kveld og fikk dermed utdelt den gjeve gullanalen etter kampen. Også kaptein Leif Johansen fikk utmerkelsen, etter at han rundet 50 kamper mot MSI. Vi gratulerer!

Neste kamp for K-Analen er også mot en nykommer, nemlig Rema 1000. Kampen spilles torsdag 21. mai og vi ønsker alle hjertlig velkommen til kamp!

PS: Kretsen har ennå ikke klart å få bukt med dataproblemene sine, og derfor har heller ingen fullstendig terminliste eller tabell kommet på stell. Så fort dette er i orden vil du selvfølgelig få dette på k-analen.com.