K-Analen slo fansen

Torsdag kveld var det duket for jazzkamp mellom stjernene i K-Analen og et sammensatt lag av fans ledet av Espen Viddal. Da kampen ble sparket i gang hadde fans-laget kun sju spillere tilgjengelig og de spilte hele kampen uten innbyttere. Og det var K-analen som tok initiativet i kampen og styrte spillet i første omgang. Kyrre Walle ordnet 1-0 og 2-0 før Arild Nordhaug satte inn 3-0 like før pause.

Kaptein på fans-laget var tydelig misfornøyd med ballen og andre omgang ble sparket i gang med ny ball. Dette så ut til å hjelpe og Lars Anders Vestad satte inn 3-1 på et frispark. K-analen svarte umidelbart og Aksel Nordhaug ordnet 4-1 før Lars Anders Vestad igjen kom på skåringslista med sin 4-2 skåring. Kyrre Walle puttet sitt tredje for dagen før han uegoistisk serverte Rune Moen til 6-2 og kampen virket å være avgjort. Aksel Nordhaug satte inn sitt andre for dagen i sin første kamp som spiss til stormende jubel fra publikum. Kampen siste mål ble skåret av pokerspiller og gambler Bjørn Andre Moen som da samtidig vant sitt veddemål med kaptein Leif Arne Johannsen.

Siste kamp

Rune Moen har vært en av vårsesongens mest fremtrendene spillere for K-Analen og han spilte med kapteinsbindet i denne kampen. Mannen som kom inn rett før seriestart og har vært en bauta i vårsesongen flytter til Bergen i august og spilte sin siste kamp for K-analen i denne omgang. Han har bidratt med 8 mål og et uvurderlig bidrag defensivt. Han spilte nok en solid kamp og noterte seg for ett mål.

"Jeg har hatt en veldig fin tid i K-Analen og føler meg priviligert som har fått være med å bidratt til dette fantastiske laget. Vårsesongen har vært som en drøm og jeg har nytt vært et minutt jeg har spilt. Det har vært både morro og lærerikt å spille sammen med spillere som Leffy, Arild og Kyrre" sier Rune for han fortsetter: "Det jeg kommer til å savne mest er det varme og gode miljøet vi har i klubben og det ville vært fantastisk for meg om jeg er velkommen tilbake når jeg er ferdig med utdannelsen min".

Du er selvsagt hjertelig velkommen tilbake Rune!

Ut med skade

Nedturen til K-Analen kom tidlig i kampen. Vårsesongen har vært som et mareritt for Anders Häggemark etter en stygg overtråkk mot Molde Jernvare og endelig var han tilbake og klar for kamp. Han startet selvsagt kampen i forsvaret og var meget tent og ivrig på å vise seg frem. Allerede i den første spurtduellen gikk det galt og den eksplosive forsvarsspilleren sprang på seg en strekk i låret. Etter udersøkelser sier det medisinske apparatet at vi må forvente å ha Anders ute i minst tre uker.

"Dette er forferdelig frustrende. Jeg burde egentlig byttet meg selv ut tidligere, men da fruen var for å se kamp for første gang ville jeg så gjerne bevise noe for henne og ikke bytte meg ut etter ett minutt. Jeg ser i ettertid i at dette ikke var spesielt smart, men jeg følger nå et tilpasset treningsopplegg og håper å være tilbake til høstsesongen sparkes i gang."

Dette sier Anders i en kommentar.

Debutant

Erstatteren som er hentet inn for Rune Moen er hans søskenbarn Kristoffer. Han spilte sin første kamp for K-Analen og gjorde sine saker meget bra. Han kom inn og styrte midtbanen på en meget overbevisende måte. Han tegnet seg ikke på skåringslista, men var nest sist og tredje sist på de fleste av målene.

Publikumsrekord

Det var en meget fin kamp som ble spilt på KGB og publikum stormet til for å få med seg eventen. Det var tilskuere fra hele landet og det ryktes at det kom folk hele veien fra Finnmark for å se K-Analen spille. Vi i K-Analen vil takke alle som møtte opp for å se på. I tilegge vil vi rekke en spesiell takk til Espen Viddal, Kristoffer Nilsen, Ole Jonny Thomsen, Lars Anders Vestad, Stian Monsen, Bjørn Andre Moen og Raymond Ølander som var sporty og stilte opp på motstanderlaget. En takk sendes også til dommer Atle Oterhals som dømte en god kamp.