K-Analen slo kraftig tilbake mot EL-Bandidos

Årets første kamp mot EL-Bandidos endte med en knepen 2-1-seier i K-Analens favør. Denne gangen var det der i mot liten tvil om hvor poengene skulle ende. Lillatrøyene ga seg ikke før de hadde satt inn 10 mål, og meget god defensiv kontroll sørget også for at nullen ble holdt for første gang denne sesongen.

K-Analen hadde stort sett god kontroll hele kampen gjennom, og EL-Bandidos ble tvunget til å slå mye langt. Enkelt for våre eminente stoppere, som bare kunne heade ballen tilbake til midtbanen og starte et nytt analangrep. Førsteomgangen endte til slutt med 4-0 etter to scoringer av Kyrre Walle, som dermed satte inn sitt mål nr 50 for K-Analen, og ett hver til henholdsvis Trond Myrland og Arild Nordhaug.

Etter hvilen gikk det enda litt mer på skinner for Anala og 6 nye baller ble sendt i nota før dommeren blåste for siste gang. Kyrre Walle satte punktum med hat-trick på en flott heading. I tillegg fikk Børge Rød en fortjent scoring etter å ha spilt en meget god kamp. Det var godt å ha Rød tilbake i troppen, etter at de to siste kampene måtte vike for arbeid. I tillegg noterte Trond Myrland, Aksel Nordhaug og Arild Nordhaug seg for scoring i den andre omgangen, i tillegg til et selvmål av EL-Bandidos etter en knallhard corner fra førstnevnte Nordhaug.

"Veldig deilig å slå så sterkt tilbake etter fadesen mot Årø BK. I dag viser vi at vi ikke kan avskrives i kampen om gullmedaljen. Vi går for seier i alle våre resterende kamper, så får vi bare håpe at det er nok til å sikre førsteplassen i slutten av oktober", sa en tydelig fornøyd og lettet Anders Häggemark etter kampen. "Meget fornøyd med gutta i kveld. De styrte kampen fra start til slutt og forsvaret hadde stålkontroll. Ekstra gledelig var det at jeg fikk årets første smultring, den har jeg ventet lenge på. Det blir nok en liten skvett Cava i kveld", smilte en tydelig fornøyd Terje Stensønes.

Et lite skår i gleden var at kun 2 tilskuere hadde tatt veien for å se kampen. Vi oppfordrer derfor alle med lilla hjerte til å møte opp 9. september kl 21:00! Da står Bunnlaget på motsatt banehalvdel, og 3 nye poeng skal innkasseres!