K-Analen-stjerne aktuell for ny klubb

Det ryktes at en av bærebjelkene i K-Analen-laget er aktuell for en hittil ikke navngitt klubb. For å begrense mediepresset på spilleren vil vi ikke gå ut med navn foreløpig, men at en eventuell overgang hadde blitt et stort tap for K-Analen er det liten tvil om.

Både klubben og spillerens rådgiver er enige om ingen navn skal offentliggjøres før tidligst etter tirsdagens toppoppgjør mot Samvirkelaget. Vi vil nødig at dette skal stjele fokus fra selve kampen, men kan samtidig bekrefte at spilleren vil være tilgjengelig for spill på tirsdag.

Den aktuelle klubben skal etter ryktene spille i 5. divisjon. Det hadde uansett vært uaktuelt å slippe en av våre stjerner til en rival i bedriftsserien, sies det fra en kilde internt i klubben. Klubber som nevnes som aktuelle er blant annet Bjørset, Rival 3 og Malmefjorden, men ut over dette vil vi ikke kommentere videre. Det vi kan bekrefte er at spilleren har blitt invitert til en innledende samtale med tanke på en overgang. Og det er jo ikke til å legge skjul på at de aller fleste ville blitt smigret over et tilbud fra en klubb på dette nivået. Vår spiller sier likevel at at er lojal mot klubben og at han føler han har noe uoppgjort med K-Analen. Et eventuelt seriemesterskap med K-Analen henger nok svært høyt, og det vil også veie tungt i vår favør når overgangssamtalene innledes.

K-Analens leder, Anders Häggemark, sier i en kort kommentar at han har forståelse for at våre spillere blir lagt merke til av større klubber når vi spiller så godt som vi gjør for tiden. Men han påpeker også at vi ikke kommer til å gi oss uten kamp. Skulle det likevel ende med en overgang, tror ikke Häggemark dette vil være starten på en spillerflukt fra K-Analen. Selv om de fleste i stallen nå er brennhete på markedet, vil nok muligheten til å vinne seriegull i bedriftsserien være en såpass stor gulrot at eventuelle overganger vil vente til sesongslutt.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi har innhentet tillatelser fra spilleren det gjelder i tillegg til K-Analens styre.