K-Analen stormer fremover!

K-Analens helter dro i land nok en seier sent i går kveld. Denne gangen var det fjorårets seriemester Samvirkelaget som fikk unngjelde i en match K-Analen styrte fra start, og nesten helt inn. For det ble nemlig unødvendig spennende helt på tampen.

Gårsdagens stormatch endte altså med 3-2-seier til K-Analen, og vi befester dermed vår posisjon på toppen av tabellen. I tillegg klarte ikke våre største rivaler Flyplassen mer enn 3-3 mot Fylkeshuset, etter å ha ledet 3-1 til pause.

Vi var spente på om hva vi kunne få til mot laget som knuste oss forrige sesong, men selvtilliten er høy i laget. Og med den faste supportergjengen vår, med Twitter-korresponden Hege Lindahlen i spissen, fikk vi den nødvendige ekstra piffen vi trengte for å mobilisere. Med forfall fra Anders Häggemark og Aksel Nordhaug hadde vi klart å kuppe til oss Storspilleren Rikard Julseth Nerland fra Malmefjorden. Nerland fikk, politisk korrekte som vi er, starte på benken, til tross for sitt åpenbare talent. Den gledelige nyheten var at Preben Rokstad var klar for innsats på sidelinja. Nakkeskaden var helbredet og vi kunne dermed nytte oss av hans tjenester utover i kampen.

Sjansefattig 1. omgang

1. omgang ble preget av få opplagte målsjanser, selv om K-Analen nok var det beste laget. Samvirkelaget slo mye langt, og dette hamlet vårt eminente forsvar enkelt opp med. Jan Ove Berg var nok nærmest scoring, men han satt sitt forsøk like til side for mål. Da så det ut til å ebbe ut med 0-0 til pause. Men like før dommeren blåste til pause fikk Rune Moen sjansen han trengte. Midtbaneeleganten plukket opp en retur fra keeper og sendte kula i mål fra skrått hold. 1-0 til pause!

Underholdende 2. omgang

K-Analen startet friskt i 2. omgang og allerede etter få minutter kom 2-0. Kyrre Walle fikk etterhvert kontroll på ballen 5 meter fra Samvirkelagets mål. Og da lar ikke denne mannen seg be to ganger. Han dunket ballen inn i hjørnet, utagbart for keeper. Walle har dermed scoret i 5 kamper på rad for K-Analen. Imponerende!

Like etter tok manager Anders Häggemark grep på sidelinja for å prøve å punktere kampen. Han tok ut tidligere målscorer Rune Moen og satte inn den alltid like giftige Arild Nordhaug. Og dette skulle vise seg å være en genistrek! Nordhaug hadde kun vært på banen i noen sekunder da leiesoldat Rikard Julseth Nerland fosset fremover. Med en krempasning serverte han innbytteren som hadde sneket seg mellom sideback og midtstopper. Første touchen for å legge til rette, andre touchen til å styre kula forbi Samvirkelagets utrusende målvakt. 3-0, og alle trodde kampen var avgjort. Nerland spilte for øvrig en feiende flott kamp, men vi må nok skuffe fansen med å si at han har bestemt seg for å satse 100% på 5. divisjon og Malmefjorden. Forståelig nok.

Gult kort og stormløp

K-Analen hadde kampen i sitt spor, og Samvirkelaget fortsatte med langpasninger, uten hell. Men så inntraff en hendelse som skulle prege kampen mot slutten. Samvirkelaget kom seg ut på kanten og fikk slått en høyt innlegg foran mål. Men i stedet for å prøve å heade, tok Samvirkelagets spiss en Maradona. Eller, selv Maradona ville nok blitt fornærmet over dette forsøket. For når han bruker begge hendene, og de i tillegg er strake, er det ingen vanskelig jobb for dommeren å dra opp det gule kortet. Dermed var vi en mann i overtall i de viktige sluttminuttene.

Men det skulle vise seg at Samvirkelaget tydeligvis er mye bedre med en mann mindre. De tok fatt i kampen og begynte å småspille mellom leddene våre. Og etter noen farlige forsøk, med blant annet stolpeskudd og redning på streken av friskmeldte Preben Rokstad, klarte de til slutt å redusere til 1-3. Og ikke lenge etter kom 2-3 på småpent vis. Nervøsiteten begynte å spre seg, men vi brukte god tid på alle dødballer og fikk roet ned kampen. Like etter blåste dommeren av kampen og vi kunne innkassere sesongens 5. seier!

Kaptein Leif Johansen var svært godt fornøyd med guttene sine i dag, og viste samtidig stolt frem sitt ferske skrubbsår på låret. Johansen spilte som vanlig en solid kamp og legger ikke noe imellom i duellene. Kapteinen påpekte også at han har et minst like stort skrubbsår nede på leggen fra forrige kamp mot Flyplassen.