K-Analens tredje strake mot Lokomotiv

K-Analen stilte fulltallige til kveldens kamp, og i tillegg var får faste "sommervikar" Rune Moen på plass. Lokomotivet stilte på sin side med kun en innbytter, noe som ble utnyttet av de lilla mot slutten av kampen.

1. omgang var i store deler nokså jevnspilt, men K-Analen hadde det meste av spillet. Lokomotiv hadde riktignok sine sjanser de også, men det var Analen som først fikk hull på byllen da Kyrre Walle serverte Arild Nordhaug med en utsøkt pasning. Alene foran mål gjorde midtbanespilleren ingen feil og satte kontrollert inn 1-0. Etter målet bølget det mye frem og tilbake, med sjanser til begge lag. Og mot slutten av omgangen får Gagnat et hjørnespark som ikke blir klarert skikkelig. Etter litt klabb og babb lander ballen på foten til en rødtrøye som banker ballen i nota. 1-1 og dette stod seg også inn til pause.

Da kampen var i gang igjen presset K-Analen mer på og prøvde å utnytte at motstanderen etter hvert ble mer slitne. Øystein Vestre, som for øvrig spilte i klissvåt drakt, var tidlig farlig frempå, men skuddet gikk like til side for mål. Ikke lenge etter stormer Bendik Tangen fremover i banen og sender en nydelig stikker til kaptein Leif Johansen som har tatt et løp fra dypet. Alene med keeper er han iskald og triller ballen i mål med utsida. 2-1! Og ikke lenge etter er Tangen involvert igjen. Han finner etter hvert Børge Rød skrått foran mål, og han får pirket inn 3-1 og tomålsledelse. Men vi vet alle at en tomålsledelse i bedriftsserien ikke er noe å føle seg trygg på. Ikke lenge etter kommer reduseringen til 3-2, kampen levde i aller høyeste grad.

K-Analen tok i et ekstra tak og mobiliserte for å prøve å drepe kampen. Arild Nordhaug fosset frem på venstrevingen og serverte Preben Rokstad alene foran mål. Skuddet hans gikk rett i keeper, men heldigvis var storscorer Kyrre Walle på plass og dunket ballen i nota. Klokka tikket og seieren så ut til å være nesten i boks da Lokomotivet, anført av Åsleif Gagnat, fosset fremover. Anders Häggemark kom alt for sent inn i duellen og pådro seg et soleklart gult kort og frispark til Gagnat i meget skummel posisjon. Frisparket ble dundret opp i krysset bak en sjanseløs Terje Stensønes, og med en mann mindre i fem minutter og 4-3 var oppgjøret vidåpent igjen.

Det ble gjort en del taktiske grep fra benken i undertallsperioden og vi klarte å stoppe toget fra å score flere ganger. I stedet var det K-Analen som kom på en kontring. Rune Moen får etter hvert ballen fra en god Bendik Tangen og tråkler seg inn mot mål. Han får til slutt lurt ballen inn i hjørnet og punkterer dermed kampen med 5-3 og ett minutt igjen å spille. Flere mål ble det ikke og Analens tredje strake var dermed et faktum.

Siden vi stilte fulltallige til dagens kamp ble det også arrangert spillerfotografering der flere unge fans fikk signerte bilder av favorittspillerne sine. Utvilsomt en uforglemmelig aften for de små håpefulle. De nye spillerportrettene blir straks lagt ut på profilene. Det ble også tatt lagbilde, men markedsansvarlig i klubben besluttet at det skal tas nytt bilde til neste kamp siden det ikke oppfylte alle kravene klubben har satt med tanke på profilering.

Neste kamp for K-Analen er ennå ikke fastsatt, men følg med på k-analen.com, eller legg oss til på facebook/twitter, så skal informasjon om dette komme fortløpende. Vi satser uansett på tre nye poeng og at den fine vårformen fortsetter!