Klart for avspark!

MSI, det som i fjor var Høgskolen i Molde, er altså første motstander i årets sesong. Sist sesong endte dette med 4-3, 4-1 og 6 poeng i K-Analens favør. Vi håper selvfølgelig på gjentagelse i år og at så mange tilskuere som mulig finner veien til Lubbenes og heier frem de lilla heltene.

4 nye lag og nytt seriespill

Det har også kommet noen nye lag til, mens andre har trukket seg. EL-Bandidos trakk seg i løpet av forrige sesong og Årø BK stiller heller ikke til start. De nye lagene er Røberg Bygg, Rema 1000, Forza Ferske og Khaugenmyra. Nivået på disse lagene er foreløpig ukjent, men de skal være ganske knallharde om de skal klare å stikke kjepper i analen. Dermed teller årets serie 10 lag. Så får vi bare håpe at ingen trekker seg etter hvert.

En nyhet denne sesongen er at seriespillet har helt nytt format. Alle lagene skal spille en kamp mot hverandre. Når disse kampene er unnagjort vil de fem øverste, og de fem nederste lagene danne to nye avdelinger. Et nytt seriespill starter med fem lag i hver gruppe. Av disse fem lagene, vil de fire øverste spille et cupsluttspill om serietittelen, eller plasseringer i den dårligste avdelingen. Dette er i hvert fall det kretsen har uttalt til nå. Det kan vise seg å bli en spennende løsning som kan trekke store publikumsmasser til Lubbenes. Vi ønsker alle lag lykke til!

Endringer i spillerstallen

Det har også skjedd ting på transferfronten i vinter. Ettersom både Aksel Nordhaug og Robert Solheimdal har forlatt klubben, var det behov for forsterkninger foran årets sesong. Robert Solheimdal meldte for øvrig overgang til Molde Jarnvare, noe som betyr at fansen kan ta et siste farvel med midtbanespilleren i møtet med dem.

Vinterens første signering var Bendik Tangen. Tangen har tidligere blant annet spilt for Årø BK, men da de trakk laget, var K-Analen raskt frempå og signerte han på Free Transfer. Bendik er tiltenkt en rolle på midtbanen i årets sesong. Deretter fikk vi etter mye frem og tilbake i kulissene, signert midtbanekrigeren Inge Eidseter. Det var litt gnisninger mellom enkelte i analledelsen og investorene, men etter intensiv møte- og lobbyvirksomhet ble partene enige om en overgang fra Hjelset-Kleive. Eidseter er en allsidig type som kan bekle flere posisjoner og har mange års rutine fra både 5. og 6. divisjon. Den tredje og siste signeringen kom i forrige uke da Øystein Vestre takket ja til en gullkantet avtale. Som Eidseter, kom også Vestre fra Hjelset-Kleive, og setter punktum for et hektisk transfervindu. Det meste av pengene klubben tjente på salget av Solheimdal til Molde Jarnvare ble brukt på Eidseter og Vestre, og det er dermed ikke forventet at andre spillere skal valse inn analportene.

Alle de tre nysigneringene vil stille opp for autografsignering og bildetaking før kampen mot MSI på torsdag. Vi oppfordrer derfor alle supportere til å møte opp tidlig for å utnytte denne muligheten.

Da gjenstår det bare å ønske velkommen til Lubbenes førstkommende torsdag kl 22:00! Møt opp og støtt K-Analen!