Klubbpresidenten utvist da K-Analen tapte mot Kolbjørg, 52

K-Analen mot Kolbjørg, 52. Matchen endte med tap 1-5

Selv om MSI, eller Kolbjørg, 52, som de heter i år, var noe redusert i forhold til laget de hadde i fjor, har de fremdeles et solid lag. Og når K-Analen måtte spille store deler av kampen med både en og to spillere mindre, ble det svært vanskelig å få noe ut av kampen.

I starten var vi fullt på høyde med våre motstandere. Men etter en jevnspilt start på kampen skjer det skjebnesvangre: Først er Anders Häggemark litt sent ute i en duell. Like etterpå blir han selv tatt av samme mann, i noe som oppfattes som en hevnaksjon. Da svartnet det for klubbpresidenten som tok tak rundt nakken på motspilleren og slengte han i bakken. Det oppstod store tumulter ute på banen, men til slutt ble altså fasiten rødt på Häggemark og gult på Kolbjørgspilleren.

Til info betyr rødt kort i bedriftsserien det samme som i elleverfotball. Et gult kort, der i mot, betyr 5 minutters utvisning. Vi var med andre ord 6 mot 6 på dette øyeblikket, til Kolbjørg fikk utpå igjen sin spiller.

Men undertall til tross, med litt under ti minutter å spille av den første omgangen blir Arild Nordhaug fint spilt frem av Preben Rokstad. Han triller videre til kaptein Leif Johansen som er med frem, og han får etter hvert lirket ballen tilbake til Nordhaug. Han dundret like godt til med venstreslegga og så ballen suse inn i nettet. 1-0 til Analen! Kunne dette holde?

Kampen fortsetter å være jevnspilt, og mot slutten av omgangen har Kyrre Walle kranglet med seg ballen i angrep. Kolbjørgs forsvarer feller han på ureglementært vis og blir vist det gule kortet. Dermed var vi tilbake til å være 6 mot 6 en stund. Dessverre skulle dette vise seg å kjapt bli 5 mot 6 når også Walle får det gule kortet etter en felling på midtbanen. Det holdt heldigvis inn til dommeren blåste av omgangen, og vi kunne ta pause med ledelse.

Raknet i 2. omgang

Selv om det ble snakket mye om å være smart og å spille kynisk i pausen, skulle det ikke gå mer enn et lite minutt før Kolbjørg satte inn reduseringen. De spilte med 2 spillere mer utpå banen og det ble rett og slett svært vanskelig å forsvare seg. Og selv om vi etter hvert ble 6 mot 7 igjen, var motspillerne rett og slett for gode i overtall. Det gikk ikke mange minuttene før de tok ledelsen heller, og når 3-1 ble satt inn, gikk mye av analluften ut.

Vi ble tvunget til å spille mye langt, fikk ikke til noe særlig spill og ble springende mye imellom. Både 4-1 og 5-1 kom før dommeren blåste for siste gang. Det kunne også vært styggere sifre, men godt forsvarsspill begrenset tapet.

Häggemark selv kom med en beklagelse til alle lagkameratene etter kampen, og sa han skulle prøve å beherske seg mer i fremtiden. Han seiler nå opp som tidenes råtass i K-Analen med 4 gule og ett rødt kort. En tvilsom ære Leif Johansen hadde før han.

Det er bare å slikke sårene og forberede seg til neste kamp som er allerede torsdag 26. mai mot Bankers FK. Dette blir dog uten Häggemark som må sone karantene. Møt opp og støtt K-Analen i jakten på 3 viktige poeng!