Litt nytt rundt laget

Protesten er behandlet

Etter den siste kampen av vårsesongen, leverte Leder Anders Häggemark inn en protest på kampen, da vi ble oppmerksomme på at Dalelia Pol & Spring ikke fulgte det pålagte reglementet fra Bedriftsidretten.

Bedriftsidretten tok seg god tid, ja, hele sommeren faktisk, men nå er svaret her. Og det ble... MEDHOLD!

Det betyr at vi får resultatet 3-0 og 3 poeng fra den kampen. Klubben er meget fornøyd med at protesten ble tatt til følge, da vi er forkjempere for fair play. For å sitere Bedriftsidrettens disiplinærkomite:

"Regelverket er nokså klar i denne saken. En aktiv spiller må være ansatt i bedriften for å delta på laget, så lenge han/hun ikke er over 30 år. Vi må derfor ta protesten til følge og gi K-analen poengene."

Skadesituasjon rundt spillere

Anders Häggemark: gjennomførte en hel trening på tirsdagen uten smerter i hverken ankel eller lår. Melder seg kamplysten og klar til høstsesongen!

Kjetil Tangen: Er kvitt plagene som har holdt han ute hele vårsesongen. Satser på å holde seg skadefri utover høsten og er meget spillesugen.

Arild Nordhaug: Ble skadet for et par uker siden, men meldes å være tilbake på treningsfeltet neste uke. Går alt som planlagt er han matchklar til første høstkamp.

Årsfest

Årsfesten er nå under planlegging. Nytt for året et at dette blir en fest for både spillere og fansen. På årsfesten blir også Årets Toppscorer og Årets Spiller bli kåret. Tidspunkt og info kommer så snart alle formaliteter er unnagjort.