Lokomotiv Gagnat ble enkel match for K-Analen

De gamle traverne fra Lokomotiv Gagnat viste seg nok en gang å være et par numre for små for K-Analens menn. Og selv om vi stanget lenge før pause, kom det forløsende førstemålet etter ca 20 minutter. Kaptein Leif Johansen og Arild Nordhaug kombinerte fint og førstnevnte ble etter hvert spilt gjennom med en fin stikker. Alene foran mål gjorde han ingen feil og trillet inn ledelsen.

Før dette hadde K-Analen dominert banespillet og burde nok allerede vært i ledelsen. Mot slutten av omgangen kom også Øystein Vestre tassende etter å ha forsovet seg til kampen. Vi hadde ingen innbyttere på det tidspunktet, ettersom både Tore Boksasp og Jonas Hoem var skadet, Inge Eidseter var opptatt med spill for Rival og Bendik Tangen befant seg i varmere strøk og slikket sol. Hvilke etterspill forsovelsen vil få er ikke kjent ennå, men det ble i hvert fall mer sving over sakene når han kom inn på midtbanen.

2. omgang

Etter pause fløt spillet enda bedre og dominansen fortsatte. Og det gikk ikke lang tid før nettopp Vestre fikk satt inn 2-0. Han mottok ballen fra Kyrre Walle og satte ballen kontant i nota fra utenfor boksen. Og nå skulle målene renne inn.

Ikke lenge etter stakk Arild Nordhaug i bakrom og Vestre spilte ballen over Gagnats forsvar. Med en berøring dro han seg elegant forbi keeperen og satte inn 3-0 på halvspretten fra spiss vinkel. Men Vestre var ennå ikke ferdig. Han listet seg ubemerket inn bakerst i feltet på en corner, og når Walle slo en utmerket ball inn med venstrefoten, var det bare å dundre til. Ballen suste inn i nota bak en sjanseløs Gagnat-keeper.

5-0 kom etter langvarig press på Lokomotivets halvdel. Til slutt var det Preben Rokstad som fintet skudd og i stedet sendte en stikker til nyinnkjøpte Stephan Hansen. Fra kloss hold satte han enkelt inn K-Analens femte mål, og nå øynet vi håp om vår andre clean sheet på rad, for første gang i klubbens historie.

Men slik skulle det ikke gå. Naturlig nok ble vi mer og mer fremtunge utover i kampen. Alle ville frem på banen for å bidra, og dette førte til at det ble etterlatt store hull i analforsvaret. Både 5-1 og 5-2 kom som følge av lange baller som ble spilt opp av Gagnat. Og når det knapt finnes en mann igjen i forsvaret fikk de satt inn to trøstemål bak en sjanseløs Treje Stensønes.

Idet kampen var i ferd med å gå mot slutten fikk vi en siste sjanse på frispark. Godt hold for Walles høyreslegge og Lokomotivet stilte med en stor mur. Det de totalt overså var å markere andre spillere som var med opp i feltet. Og når Walle da i stedet velger å trille ballen til Nordhaug som stod mutters alene foran mål, fikk han en enkel sak med å fastsette sluttresultatet til 6-2.

Med dette har K-Analen ristet av seg skuffelsen over tapet mot Horns i første serierunde og tatt to strake seire. Neste match for de lilla er 26. mai kl 22:00 mot nykommerne Bankers FK som har hatt en solid start på sesongen med 15-3 i målforskjell og full pott.