Lokomotivet ble høstens første offer

Sommeren er på hell, ølmager skal trenes bort og bedriftsserien er sparket i gang igjen etter sommerpausen. Og det kan virke som at sommeren har fått oss litt ut av den fine rytmen vi hadde på vårparten. Til tross for at vi var det beste laget, slet vi i perioder mot raske og skuddvillige Lokomotivspillere. Heldigvis har vi en solid sisteskanse i Terje Stensønes, og dermed ble de mange langskuddene enkelt uskadeliggjort.

Tam 1. omgang

1. omgang var preget av mange langballer fra oss og mange langskudd fra Lokomotiv. Ingen av lagene vartet opp med noe særlig til finspill og sjansene uteble. Likevel fikk Gagnat hull på byllen forholdsvis tidlig og vi måtte jage utligning. Og saken ble ikke enklere da vår kaptein, Leif Johansen, fikk se det gule kortet for en ettersleng. Vi klarte oss brukbart også med en mann mindre, men de aller største sjansene uteble.

Helt på tampen av omgangen var det Lokomotivs tur til å spille med en mann mindre. Kampens andre gule, og tendenser til amper stemning på banen. Til tross for et par brukbare sjanser måtte vi innse at vi var ett mål bak til pause. Til glede for de oppmøtte tilskuerne; 3 rivaler fra Molde Airport United.

K-Analen reiste seg

I 2. omgang var vi, om ikke et helt nytt lag, i hvert fall mye mer på hugget enn det vi viste før pausen. Gagnat måtte starte de 4 første minuttene med 6 spillere og dette unyttet vi til det fulle.

Børge Rød fikk etter hvert spilt ballen frem til Kyrre Walle, som i sin tur fant Arild Nordhaug. Midtbane-maestroen vendte enkelt av en spiller og banket ballen ned i hjørnet med venstreslegga. 1-1 og utligning!

Og ikke lenge etter skulle det etterlengtede ledermålet komme. Tanksenter Walle mottok ballen skrått utenfor Gagnats målgård. Etter et par eminente touch fikk han sust avgårde et skudd som snek seg gjennom beina på to motspillere. Ballen trillet over streken og Walle fortsette dermed sin fine scoringsform fra vårsesongen. Nevnte Nordhaug, Kyrre og tidligere spiller Rune Moen stod nå med 8 mål hver.

Nytt gulkort og spikeren i kista

Omtrent midtveis i 2. omgang fikk K-Analen sitt andre gulkort for kvelden, da Kristoffer Moen kom for sent inn i en duell. Etter en tidligere advarsel måtte også vårt solide midtbaneanker tibringe 5 minutter på sidelinja. Heldigvis klarte ikke Gagnat å utnytte dette, og i stedet var det K-Analen som fikk satt spikeren i kista med 3-1.

Nok en gang var det Kyrre Walle som leverte varene. Feilvendt fikk han en flott pasning fra midtbanen, vendte nydelig bort både en forsvarsspiller og keeper, og plasserte ballen kontrollert i det tomme målet med utsiden av høyrefoten. Lysluggen troner dermed øverst på K-Analens toppscorerliste, sluttresultatet ble fastsatt til 3-1 og vi kunne innkassere nok en seier - den 8. for sesongen av 9 mulige!

Selv om vi på ingen måte imponerte i denne kampen, ser vi frem til neste match mot Team Fuglset. Det eneste laget vi ikke har seiret mot denne sesongen. Det skal vi få endre på neste tirsdag! Det kan for øvrig nevnes at kampen til tider bar preg av litt amper stemning. Totalt 3 gule kort, men det kunne godt vært flere, da både Anders Häggemark og Kjetil Tangen levde farlig ved flere anledninger.

PS: Kristoffer Moen fikk sin offisielle debut for K-Analen mot Lokomotiv, og midtbanespilleren viste ved flere anledninger at han blir en solid forsterkning for laget vårt. Spesielt etter at Rune Moen forlot skuta i sommer til fordel for studier.

PS 2: Kjetil Tangen spilte sin første kamp for sesongen etter lengre tids skadeproblemer. Et gledelig gjensyn med den alltid oppofrende villstyringen, som kunne endt opp med både scoring og gult kort i går.

PS 3: Det ryktes at vår tidligere spiss, Jan Ove Berg, noterte seg for to scoringer for Molde Jarnvare i deres kamp mot Samvirkelaget. Dette vitner nok en gang om hvilken fantastisk talentfabrikk vi i K-Analen har endt opp med å bli.