Marerittstart på sesongen

MSI skulle vise seg å være et meget sterkt lag bestående av studenter fra Høgskolen i Molde. De ga seg ikke før hele 8 baller var plassert bak Terje Stensønes i analmålet. I førsteomgangen var riktig nok K-Analen noenlunde på høyde med sine motstandere, men etter pausen var det enveiskjøring fra start til slutt.

Etter en jevn start på kampen fikk MSI etter hvert uttelling og tok mer og mer over utover i omgangen. 1,2 og 3-0 kom på løpende bånd før K-Analen satte inn redusering til 3-1. Målet ble satt av nysigneringen Bendik Tangen</a> etter at Trond Myrland la ballen fint til rette. Tangen nølte ikke et sekund og satte ballen kontant i nota. 3-1 ble pauseresultatet og analen øynet håp foran andre omgang.

Dette håpet ble raskt knust etter pausen da MSI viste seg å være både 2, 3 og kanskje 4 hakk bedre. Med ballsikre spillere og godt pasningsspill gjorde de neste som de ville og vant omgangen hele 5-0. Dermed endte kampen 8-1 og K-Analen fikk en verst tenkelig start på sesongen. Men det skal også sies at dette laget antageligvis også er hakket hvassere enn Romsdal Horns, som har vunnet serien de siste to årene. Så da får vi tro at det verste er unnagjort, og at seierene kommer på løpende bånd heretter.

Neste mulighet er allerede nå på tirsdag når nykommerne Forza Ferske står på motsatt banehalvdel. Avspark er kl 21:00 og vi håper det kommer flere tilskuere til denne kampen. Vi skjønner at det er lett å sitte hjemme i sofaen når kampen går på TV, men kun en oppmøtt fan var likevel noe under det vi hadde budsjettert med.

PS: Også Inge Eidseter og Øystein Vestre gjorde sine debuter i går kveld. Med et par kamper til under beltet vil nok også disse to bidra sterkt til en god sesong for K-Analen.