Mens vi venter på jazzkampen

Seriespillet er som kjent inne i en sommerpause, men K-Analen skal ut i viktige kamper i kommende dagene.

Først skal laget delta i Vistdalscupen i morgen, lørdag, der 3 andre lag deltar. Denne cupen blir spilt som 11'er fotball, og det stilles store undringer til hvordan K-Analen takler overgangen fra vanlig 7'er til stor bane, offside og 11 mann på bana.

Men som alltid, går vi for seier, og vi satser på å ta hjem vår første pokal i helgen. Med ferieavvikling, noen på jobb og andre med pappahelg, er vi ikke mere enn 6 faste analere som drar på cup. Dermed har vi fått med oss flere andre kjente som villig bidrar for laget. Vi sender denne troppen til Vistdalen:

Edvard Nordmann, Anders Häggemark, Leif Arne Johansen, Kyrre Walle, Børge Rød, Arild Nordhaug, Aksel Nordhaug, Espen Viddal, Ole Jonny Thomsen, Trond Botterli, Peter Andre Solberg, Odd Egil Grovehagen, Svein Kåre Gautvik, Inge Eidseter, Øystein Vestre, Ole Marius Sæves og Kristoffer Asphol.

Lagene vi møter er Gossen, Eresfjord/Vistdalen og Rauma United.

Jazzkampen mandag 15.07

Etter cupen er det duket for den årlige jazzkampen mellom K-Analen og fansen. Denne kampen er det blitt snakket om i lang tid, og fansen stiller med en meget sterk tropp i år. K-Analen stiller med sine faste 10 spillere, mens Rune Moen gjør et nytt comeback i den lilla drakta.  

Troppen til fansen:

Kristoffer Nilssen, Ole Jonny Thomsen, Kristoffer Moen, Lars Vestad, Peter Andre Solberg, Jarle Mossing, Vegard Løkhaug, Stian Monsen, Trond Myrland og sist, men ikke minst Espen Viddal.

Manager for fansen, Oddgeir Blikås, sa dette til k-analen.com da vi snakket med han etter at troppen ble offentliggjort: " Til vanlig håper vi alltid at K-Analen skal vinne, men ikke denne kampen! Vi stiller mannsterkt i år og kun seier er godt nok. Det var en del overgangsrot rundt Kristoffer Moen og Rune Moen, men det løste seg til slutt. I siste liten hentet vi også inn "Analdødaren" Trond Myrland inn i troppen. Vi forventer en tøff, hard og velspilt kamp, men mye mål som kan glede de mange frammøtte!"

Kaptein for K-Analen, Leif Arne Johansen, ser fram imot kampen på mandag : "Dette har vi gledet oss til i nesten et år nå. Fjoråret trekte mange tilskuere, og vi satser på ny tilskuerrekord på mandag. Fansen stiller sterkt, men det gjør faen meg vi også! Etter kampen skal vi også samles for en stor fest for laget og all fansen, så dette blir en festdag fra start til slutt!"

Kampen spilles altså mandag i jazzen, kl.17.00 på Kgb. Det forventes mange tilskuere, så vær tidlig ute om du vil ha god plass. Anbefaler også folk til å ta kollektiv transport til stadion, da det vil bli kamp om parkeringsplassene.

Vi sees på mandag!