Nok en spiller ute med skade

Dette er et hardt slag for K-analens allerede tynne tropp, med Aksel Nordhaug allerede ute på ubestemt tid med en ryggskade begynner det  å tynnes i rekkene. Sportslig utvalg sier i en kommentar at det ikke vil bli hentet inn noen erstattere.  Vi blir å fullføre sesongen med den spillertroppen vi startet høstsesongen med, men det vil bli tatt en evaluering av den fysiske treningen etter sesongen siden vi har vært så plaget med skader.

Dalelia Pol & Spring har trekt seg fra serien. Sist tirsdag fikk vi bekreftelsen vi hadde hørt litt rykter om, Dalelia har trekt seg fra serien. Kretsen har fjernet de helt fra tabellen. Vi taper i realiteten 12 plussmål på dette, og mange andre lag kommer heldig ut av dette som hadde tapt mot Dalelia. Vi stiller oss undrende til måten kretsen har gjort dette på, hadde vært en mere fair måte og la resultatene bli stående og tilkjenne 3-0  tap i resten av kampene.

Foruten om det ser vi frem til kampen mot Team Fuglset på tirsdag, det eneste laget vi har avgitt poeng mot i år, det kommer til å bli en storkamp mot bedriftseriens eldste lag, som har stilt lag i 18 år(!!) på rad, samt vi som er et av de nyeste og fremmadstormende lagene. Kampen begynner 22 på tirsdag og vi håper på flere tilskuere en sist kamp!