Ny seier for K-Analen mot Rema 1000

K-Analen stilte fulltallige for kvelden, med unntak av Trond Myrland som har valgt å terminere kontrakten med klubben. Og det var et offensivt hjemmelag vi fikk se fra start, tydelig fulle av selvtillit etter seieren sist. Høyt press førte til flere gode muligheter og det gikk ikke lang tid før Arild Nordhaug fikk servert Kyrre Walle foran mål, som enkelt satte inn 1-0. 2-0 kom like etter når Øystein Vestre fosset fremover. Ballen ble sendt ut på kant til Børge Rød som igjen fant Walle foran mål som sikkert satte inn sitt andre for dagen. På dette tidspunktet så det ut til å bli lett match, men Rema 1000 ville det annerledes.

På bare fem minutter kom både 2-1, 2-2 og 2-3, etter litt rusk og rot i analforsvaret. Det satte en liten støkk i laget, men ikke verre enn at Walle fikk notert seg hat-trick og fastsatt pauseresultatet til 3-3, etter at Bendik Tangen serverte han på utsøkt vis. I pausen ble det gjort noen finjusteringer og med en inspirerende pep-talk fra kaptein Leif Johansen var vi klare til å sikre oss en ny trepoenger.

K-Analen var fortsatt hakket hvassere enn sine motstandere, men flere gode sjanser ble sløst bort. Troen på seier var likevel alltid til stede, og midtveis i omgangen går Analen endelig opp i ledelsen igjen etter flott spill. Arild Nordhaug spiller fint til Øystein Vestre som serverer Bendik Tangen foran mål. Del solbrune spissen hadde få problemer med å sette inn 4-3 og ny ledelse. 5-3, og det vi trodde var spikeren i kista kom like etter, når Vestre finner -hvem andre? Kyrre Walle foran mål. Etter litt klabb og babb får han til slutt pirket ballen i nota og K-Analen var tilbake i tomålsledelse.

Men når de fleste trodde kampen var avgjort får plutselig en Rema 1000-spiller skikkelig klem på et skudd fra langt hold. Ballen suser helt ned i hjørnet og med 5-4 kunne det bli unødvendig spennende på slutten. Heldigvis holdt K-Analen hodet kaldt og forsvarte seg godt. Til slutt får vi en kontringsmulighet når Terje Stensønes slår ballen helt opp til Arild Nordhaug som har stormet fremover. Han ser og opp finner Kyrre Walle helt ensom foran mål. Storscoreren gjør selvfølgelig ingen feil alene med keeper, og fastsetter sluttresultatet til 6-4 med sitt femte mål for kvelden. For øvrig tredje gang i analkarrieren at Walle putter fem i en og samme kamp.

Dermed står K-Analen med to strake seiere, og det som begynte så grusomt mot MSI har nå begynt å se mye lysere ut. Neste motstander er de gamle kjenningene fra Lokomotiv Gagnat. Og selv om de kom aller sist i fjorårets serie, skal det nevnes at de slo Røberg Bygg hele 15-1 19. mai. Ingen walkover i vente altså. Kampen spilles torsdag 28. mai kl 21:00. Vel møtt!