Ny spiller har signert

Det var en stolt leder for klubben som torsdag morgen kunne presentere Kristoffer Moen som ny spiller for klubben. Kristoffer begynte sin aktive karriere i moderklubben Molde FK og har mange hundre kamper for aldersbestemte lag. De siste sesongene har han vært en av bærebjelkene på A-laget til Rival, og fortsetter altså nå karriæren for K-Analen.

Häggemark beskriver forhandlingene som tøffe og krevende, men er glad de nå er i mål.

"En spiller av Kristoffer Moen sitt kaliber får man ikke signert for knapper og glansbilder, men vi gav betingelser etter klubbens retningslinjer, og er meget fornøyde med at det nå er i boks".

Kontrakten lyder på de 6 siste kampene av årets sesong, med opsjon på 2 år om begge parter ønsker det etter endt sesong.

På pressekonferansen kunne Moen fortelle at han var meget fornøyd med å ikle seg den blålilla drakten.

"Dette er en liten drøm som har gått i oppfyllelse. K-Analen er en klubb i stor framgang, og jeg signerer her for å vinne tittler. Klubben har vokst enormt det siste året og jeg ser virkelig fram til å føre klubben enda et steg framover".

Häggemark kunne for øvrig fortelle at det jobbes kontinuerlig med spillerforsterkninger, men ville ikke røpe noen konkrete navn.

Publikum kan glede seg til å se Kristoffer Moen i aksjon allerede ikveld, på årets Jazzkamp på Kgb Lubbenes kl.18.00.