Nyhetsoppdatering

Vi meldte tidligere at Bunnpris og Gourmet hadde meldt seg på i ligaen. Dette stemmer for så vidt ennå, men med en liten navneendring. Laget offisielle navn er nå Bunnlaget. Så får vi se utover sesongen om dette er et passende navn eller ei.

Videre kan vi også melde at det ikke er noe som tyder på at Vard Elite skal trekke laget sitt. Årsaken til forfallet i forrige kamp er fortsatt ikke kjent, men i følge Vard Elites noe kryptiske pressekontakt er det ikke snakk om noe alvorlig. Mer enn dette ville han ikke ut med, men vi kan i hvert fall glede oss over at serien består av 8 lag, enn så lenge.

Og en gladnyhet til slutt. Vår offensive midtbanespiller Aksel Nordhaug gjennomførte en full treningsøkt i Akerhallen mandag kveld, og klubbens legeteam har friskmeldt han til møtet med Romsdal Horns på torsdag. Dette er gode nyheter for K-Analen, da Nordhaug har vist gode tendenser gjennom hele vinteren. Han kunne fortelle i en kort kommentar at han er svært spillesugen og fast bestemt på å yte sitt aller beste for at K-Analen skal ta sin tredje strake seier.

PS: Vi har nå oppdatert terminlisten vår etter at de nye lagene har kommet med. K-Analen tar forbehold om feil og endringer siden oppsettet på kretsens hjemmesider var svært uoversiktlig. Vi vil oppdatere terminlisten sporenstreks dersom ytterlige endringer oppstår.