Oppskriftsmessig seier mot Bunnlaget

K-Analen tok sin sjette skalp for sesongen med seieren i går kveld, og trygger dermed tredjeplassen på tabellen, samtidig som press legges på de to lagene i front. Men selv om mange kanskje ventet overkjøring av Bunnlaget, ble det etter hvert en mye jevnere kamp enn som så.

Solid førsteomgang

Som vanlig startet K-Analen sterkt og førte an i store deler av den første omgangen. Arild Nordhaug fikk satt inn 1-0 via et Bunnlaget-bein, og like etter serverte Kyrre Walle til Trond Myrland som sørget for tomålsledelse. Senere fikk Nordhaug igjen den tiden han trengte og knallet inn 3-0 via tverrliggeren. Og like før pause fikk kaptein Leif Johansen satt inn sitt første for sesongen, og K-Analens fjerde, etter et godt løp bak Bunnlagets forsvarslinje.

Typisk K-Analen

Etter hvilen skjedde det som nesten har blitt en vane for K-Analen; de slipper inn et mål og klarer ikke å feste grepet om kampen igjen etter det. Selv om det riktig nok ikke endte like ille som mot Årø BK, er det skuffende at de ikke klarer å beholde initiativet på samme måte som de gjorde i første omgang. Stopperkjempe Anders Häggemark er litt for tøff i en duell, mottar det gule kortet, og Bunnlaget får frispark i meget farlig posisjon, like utenfor straffeområdet. Frisparket knalles beinhardt i mål, og med det virket det som om Analspillerne begynte å bli litt nervøse. Kanskje Årø BK-kampen ennå lå igjen i bakhodet.

Preben Rokstad fikk heldigvis roet analnervene da han dro med seg ballen i et voldsomt driv fra dypet i banen. Han får til slutt avsluttet og ballen sniker seg inn helt nederst i hjørnet. Assisten var det selveste Terje Stensønes som stod for. Bunnlaget klarte å redusere en gang til før sluttsignalet gikk, men vi får tro at K-Analen hadde forholdsvis grei kontroll på denne kampen, selv om de slapp motstanderen mer inn i kampen etter hvilen.

"Meget godt fornøyd med det vi presterer før pause, men i etter hvilen burde vi fått roet spillet mer ned. Spesielt skuffende var det at vi tapte andreomgangen 2-1", var Leif Johansens konklusjon etter kampslutt.

Da er det bare å glede seg til neste kamp! Ettersom det er litt kluss i kretsens papirer er det litt uvisst hvem som blir neste motstander, og når det skal spilles. Vi lover uansett at dette blir annonsert i god tid slik at du ikke risikerer å gå glipp av noe.