På skinner mot Lokomotivet

Dette var en kamp K-Analen måtte vinne for å fortsatt ha håp om gullet i årets serie. Og Lokomotiv Gagnat viste seg å bli et lett bytte for det velsmurte analmaskineriet. Selv om det var nokså tynt i rekkene, klarte de å stille med 8 mann, etter at Kristoffer Moen sluttet seg til troppen i tolvte time.

1. omgang

Etter et par småsjanser til begge lag i den første omgangen, fikk omsider K-Analen hull på byllen da Kristoffer Moen serverte Arild Nordhaug som plasserte ballen sikkert i hjørnet. Ikke lenge etter kom 2-0, da Kyrre Walle fant Anders Häggemark som var med frem fra forsvaret. Stopperen var feilvendt og fikk ikke skutt, men Arild Nordhaug kom stormende gjennom midten og dundret ballen opp i hjørnet. Lillebror Aksel Nordhaug ville også være med på moroa og fikk pirket inn 3-0, etter en finfin stikker fra Kristoffer Moen. Og få minutter før pause serverte Aksel til storebror Arild som tok med seg ballen gjennom Lokomotivforsvaret og iskaldt satte sitt tredje for dagen. Lokomotiv fikk en redusering helt på tampen, men 4-1-ledelse til pause er godkjent! K-Analen styrte det meste av spillet, men Lokomotivet kom til ganske mange avslutninger. Disse gikk dog stort sett utenfor eller ble tatt hånd om av vår eminente skuddstopper Terje Stensønes.

2. omgang

Den andre omgangen lignet veldig på den første, og K-Analen fortsatte dominansen. 5-1 kommer når Kyrre Walle finner Kristoffer Moen som plutselig er helt alene rett foran mål. Han får en enkel jobb med å sette ballen i nota. Gagnat var noe heldigere med uttellingen sin etter pause, og fikk satt inn 5-2 før K-Analen igjen økte ledelsen. Etter en corner fra Kyrre Walle fikk etter hvert Aksel Nordhaug ballen på hodet. Ballen går først i tverrliggeren, men på returen er han frempå med en lang tå og setter inn 6-2. Lokomotiv Gagnat setter inn sitt siste mål for dagen like etter, men K-Analen var ikke helt ferdige ennå. De vinner et kast høyt i banen som Aksel Nordhaug tar kjapt. Ballen finner veien til Kristoffer Moen som kom stormende gjennom midten. Han tar med seg ballen og setter kontrollert inn 7-3. Og spikeren i kista kommer like før slutt etter at Arild Nordhaug og Kyrre Walle kombinerer flott ned langs venstresiden. Sistnevnte legger til slutt en pasning inn foran mål som Nordhaug ikke kunne bomme på. 8-3, og en solid gjennomføring før siste seriekamp neste uke!

Nervepirrende sesongavslutning

Medaljen er for lengst sikret, men det er utrolig jevnt blant de tre øverste lagene, og målforskjellen blir nok avgjørende når medaljene skal deles ut. Dessverre kommer K-Analen dårligst ut på dette punktet, så 3 poeng i neste kamp er et must. Om vi slår Horns neste uke, har vi faktisk den situasjonen at samtlige topplag har 2 tap, før den aller siste kampen mellom Romsdal Horns og Samvirkelaget. Det betyr at seier til ett av lagene i den kampen høyst sannsynlig betyr at K-Analen ender på 2. plass. Skulle det der i mot ende uavgjort, blir byen farget lilla og seriemesterskapet er et faktum! Et annet scenario dukker opp om Samvirkelaget taper sin kamp mot Høgskolen i Molde neste uke. Da vil K-Analen være seriemester både med uavgjort og seier til Samvirkelaget i den aller siste kampen. Men alt er selvfølgelig avhengig av at Analen slår Horns neste uke. Så ta med deg kona, bikkja, tremenninger og alt som kan krype og gå for å støtte dine lilla helter i jakten på seriegullet! Kampstart er kl 21:00 tirsdag 14. oktober.

PS: EL-Bandidos har valgt å trekke laget sitt fra årets serie, og alle kamper mot dem er dermed blitt strøket. Det ga K-Analen en liten fordel i forhold til målforskjell mot de to andre topplagene, men altså ikke nok til å utgjøre noen reell forskjell.