På tide med sommerferie

Siste seriekamp før sommerpausen ble alt annet enn hyggelig for K-Analen. Og selv om vi holdt godt følge og kanskje var det beste laget i første omgang, ble det totalkollaps og stortap til slutt.

Før kampen var stemningen god og vi hadde god tro på seier. Selveste Rune Moen hadde kommet hjem på ferie, og var selvfølgelig klar til dyst for sitt kjære K-Analen. I tillegg var Oddgeir Blikås hentet inn som reserve ettersom det var en del forfall til dagens kamp. Dermed fikk Blikås endelig oppfylt sin store drøm, nemlig å spille for laget som alltid har stått hans hjerte nærmest.

Bendik Tangen var for øvrig ikke tilgjengelig for dagens kamp, sammen med Inge Eidseter, Tore Boksasp og langtidsskadde Jonas Hoem. Det ryktes at Tangen var invitert over til en ikke navngitt polsk storklubb for å diskutere mulighetene for en overgang etter storspill hjemme i bedriftsserien. Vi har ikke lykkes å få en kommentar fra Tangen selv, men klubben går hardt ut og avkrefter disse ryktene. Klubben har ingen intensjoner om å selge unna i dette transfervinduet!

Sjansesløsing

Selve kampen startet meget bra for K-Analen. De var fullt på høyde med gutta fra Brunvoll, men en kombinasjon av uflaks og udyktighet foran mål, gjorde at det ikke ble uttelling. Flere gode sjanser ble forspilt, og spesielt Kyrre Walle, som har slitt med å finne scoringsformen denne sesongen, hadde et par store sjanser han normalt bruker å sette. Brunvoll på sin side, var heller ikke ufarlige, men stort sett var dette i form av langskudd som ikke truet analmålet.

Men det skulle likevel ikke stå målløst ved pause. Dessverre var det Brunvoll som scoret på et susende langskudd som snek seg inn helt nede ved stolpen. Og selv om vi lå under til pause, var det optimisme å spore. For på en normal dag hadde vi nok ledet med både ett og to mål etter sjanser og spill å dømme.

Kollaps

Men etter hvilen ble kampbildet annerledes. Vi skapte ikke like mange sjanser og holdt ikke like mye på ballen. Brunvollspillerne dominerte mer og mer, spesielt anført av deres meget solide stopper, som gang på gang glei gjennom K-Analens midtbane og skapte farligheter. Og Brunvolls overtak ga også resultater. Både 2-0 og 3-0 kom på langskudd, men slaget var ennå ikke tapt.

Omtrent midtveis i omgangen får vi endelig til litt spill og håp om poeng. Vår faste sommervikar, Rune Moen, triller kula tilbake til Øystein Vestre som dundrer til på direkten. Ballen suser knallhardt inn i nettmaskene utagbart for keeper. "Detta tar vi no!" var instillingen rett etter målet, men slik skulle det ikke gå.

Knappe minuttet etter reduseringen var Brunvoll frempå igjen og fikk et meget enkelt 4-1-mål. Da gikk nok mye av luften ut av laget og det ble mye rom for motstanderne å boltre seg i. Og selv om K-Analen hadde flere sjanser til å redusere, ble det bare nesten i kveld. Spesielt Arild Nordhaug var nære på, både på en corner og et innkast fra Kyrre Walle, men det ville seg ikke i det avgjørende øyeblikket.

I stedet var det Brunvoll som kunne sete spikeren i kista med 5-1 mot slutten av kampen. En skuffende forestilling av K-Analen som nå har tapt to kamper på rad. Man kunne høre misnøyen blant enkelt grupperinger av fansen som sang "K-Analen er lilla!" på sidelinjen. Med en klar hentydning til at de mener de nye draktene er skyld i formsvikten. Hva årsaken kan være skal vi ikke spekulere i, men det som er helt sikkert er at det skal bli godt med en sommerpause.

Det gjenstår en kamp i seriespillet mot Røberg Bygg. Den kampen spilles 11. august kl 21:00. Da skal det avgjøres om K-Analen må spille A- eller B-sluttspill senere i høst. Etter de to siste forestillingene er det nok sistnevnte som er både mest sannsynlig og mest passende, men vi gir ikke opp! Nå skal batteriene lades og formen hentes tilbake!

Følg med på k-analen.com gjennom sommeren. Vi vil holde deg oppdatert på alt som eventuelt måtte skje på transferfronten, i tillegg til annet nytt rundt laget. Vi ønsker deg en flott sommerferie og regner med at vi sees 11. august! Forza Anala!