Poengdeling mot Bankers FK

Klubbpresidenten (t.v.) var suspendert etter forrige rundes rødkort, og måtte se kampen fra sidelinja. Her diskuteres kampen sammen med burvokter Terje Stensønes.

Klubbpresidenten (t.v.) var suspendert etter forrige rundes rødkort, og måtte se kampen fra sidelinja. Her diskuteres kampen sammen med burvokter Terje Stensønes.

I strålende maivær tok K-Analen imot Bankers FK som er en av nykommerne i årets serie. De hadde fått en solid start på sesongen med full pott og hele 15-3 i målforskjell. Vi visste med andre ord at det var habil motstand vi skulle få med å gjøre.

1. omgang

Den første omgangen var veldig jevnspilt med sjanser til begge lag, men K-Analen var kanskje et lite hakk hvassere. Og etter et par forspilte sjanser kom endelig uttellingen etter drøye 15 minutter. Lynvingen Stephan Hansen fikk dratt med seg ballen nesten helt til linja og fyrte av et skudd mot lengste stolpe. Der befant ringreven Arild Nordhaug seg etter å ha lurt seg helt fri fra Bankers-forsvaret. Han fikk en meget enkel jobb med å styre skuddet videre i mål. Det spørs om ballen allerede var på vei inn i nota, men det er alltid greit å være på den sikre siden.

Etter scoringen fortsatte det å være jevnspilt, men både godt forsvars- og keeperspill hindret flere scoringer før pause. Midtbanespiller og klubbpresident, Anders Hägggemark, var som kjent suspendert denne kampen etter at han så rødt mot Kolbjørg, 52 sist kamp. Han fulgte engasjert med på sidelinja og analyserte spillet vårt frem mot pausepraten.

2. omgang

Etter pausen skiftet kampen karakter, og Bankers tok over spillet i større grad. De trillet mye ball og K-Analen virket nærmest redde for å gå i angrep. Det virket som at nå skulle ledelsen forsvares for enhver pris, selv om det var 25 minutter igjen på klokka. Dette betød at Bankers fikk flere sjanser, mange av dem store. Heldigvis var Terje Stensønes patent i buret og murte igjen bakerst, samtidig som forsvaret gjorde jobben sin, anført av en meget god Bendik Tangen.

K-Analen fikk også sine sjanser på kontringer, men dessverre uten uttelling. Størst var nok sjansen Kyrre Walle fikk omtrent midtveis i omgangen. Han får kranglet med seg ballen forbi både forsvarsspiller og delvis keeper, men det stokket seg litt i avslutningsøyeblikket. Skuddet fra liggende posisjon fikk ikke nok kraft og Bankersforsvaret kunne rydde unna. Og dette skulle vise seg å bli skjebnesvangert.

Ikke mange minuttene etterpå kommer Bankers-stjerna Øyvind Solli på et frekt dribleraid. Han ble omsider felt rundt 15 meter fra mål, og fikk tildelt frispark i skummel posisjon. Og selv med 3 mann i mur, holdt det ikke, da skuddet suste inn helt inne ved stolpen. Da stod det 1-1, og etter andreomgangen å dømme, kan vi ikke si at det var veldig urettferdig.

Etter utligningen løftet K-Analen laget mer opp i banen og begge lag gikk for det avgjørende målet. Og nærmest var nok de lilla, spesielt da Øystein Vestre dundret til fra returrommet med venstreslegga. Dessverre hentet Bankers-keeperen frem en fantomredning og slo ut til corner. De lilla hadde også et par farlige cornere og noen halvsjanser, men maktet ikke å sette inn seiersmålet. Dermed ebbet kampen ut med 1-1, et greit resultat sett under ett.

Neste kamp for K-Analen er mot Forza Ferske, 2. juni kl 21:00. Ferske har åpnet med 4 strake tap, men vi tar på ingen måte lett på oppgaven. Semifinaletapet i fjor sitter fortsatt friskt i minnet og vi vet at de har et godt lag som kan skape hodebry for oss. Så møt opp på Lubbenes og hei laget i ditt hjerte frem til 3 nye poeng!