Q & A før møtet med Lokomotiv

I forbindelse med torsdagens toppkamp mot ubeseirede Lokomotiv Gagnat, har vi vært så heldige å få en liten prat med en av deres representanter. Og det er ikke hvem som helst vi har fått æren av å spørre. Selveste Lars Taylor! Vinterens gigantsignering ble Gagnats dyreste gjennom tidene, og den tidligere Team Fuglset-bautaen hadde følgende svar på våre spørsmål:

1. Som en viktig bærebjelke i Teamet, hvordan føles det nå å ta på seg den mye penere drakta til Lokomotiv?

- Å spille bedriftskamp uten TF-drakt føles fortsatt ganske merkelig, men jeg har kun spilt 2 kamper foreløpig.

2. Lokomotiv har startet meget sterkt i år og står med 3 av 3 så langt, hvor mye av æren vil du gi til Odda og deg selv?

- Odda har vel scoret 2 mål så langt, og vært ganske god - jeg har nok et stykke igjen til toppform.

3. Våre speidere la merke til at både du og stopperkollega Rune "Krigern fra Møre" stod over forrige kamp. Var dette for å hvile til møtet med ligaens toppscorer, Walle.

- Jeg kan ikke svare for Rune, men jeg hadde nok trengt flere kamper i beina. Er vel ved 100 % condition. men bare 74 % match fit.

4. Å komme inn i en "lukket brødreklan" som Gagnat, er ikke bare lett. Føler du dere har blitt godt motatt?

- Ja, definitivt, men jeg personlig har fortsatt til gode å "blende inn" fotballmessig.

5. I tidligere intervjuer har du sagt at Teamet skal gjennoppstå neste år, hvilken klubb skal du spille for?

- Ja, hvis vi finner nok folk som har tid i livet sitt med tanke på jobb og familie, så vil vi prøve en ny TF-satsing. Team Fuglset vil alltid være "min" klubb.

6. Et siste spørsmål: -Noen store fravær på Gagnat? Og kan du gi et lite tips til folk som vil spille på oddsen før kampen på torsdag?

- Jeg tror kampen blir tett og jevn. Når det gjelder skadesituasjonen vår må jeg nesten bare henvende til Kjartan Gagnat.

PS: K-Analen har ikke lykkes i å få kontakt med Kjartan, men vi regner med at Lokomotivet stiller mannsterke.

PSS: Som tidligere nevnt på våre Facebook-sider, har vi nå fått enda to nye lag i serien. Nykommerne skal være noenlunde kjente fjes for de som følger med. Fjorårets serietreer Samvirkelaget er med igjen, i tillegg til EL-Bandidos fra Elnesvågen. Sistnevnte er antatt å være en del av kjernen i Dalelia Pol & Spring som måtte trekke laget sitt forrige sesong. Vi ønsker de velkommen og takker pent for de 12 ekstra poengene!

PSSS: Samvirkelaget slo EL-Bandidos 10-1 på tirsdag. Om det betyr at førstnevnte er svært sterke eller om sistnevnte blir en kasteball, gjenstår å se...