Rema 1000 ble for sterke

K-Analen stilte i splitter nye drakter i går kveld, men dette var tydeligvis ikke nok da vi ble spilt ut av et godt Rema 1000-lag, som ikke ga seg før det stod 7-2 i deres favør.

Det var en meget blid Anders Häggemark som dukket opp på Lubbenes med ei stor pakkeske med rykende ferske draktsett. Litt vemodig at lillafargen er borte, men det konstateres fra øverste hold i klubben at den gamle drakten fortsatt skal beholdes og benyttes som reservedrakt dersom det blir nødvendig.

Det ble også tatt nytt lagbilde i anledning de nye draktene, og det blir vel unødvendig å si at de solbrune og atletiske kroppene våre kledde den hvite drakte meget godt. Tore Boksasp manglet til dagens kamp, mens skadeforfulgte Jonas Hoem stilte som fotograf, kameramann til live-stream og manager på sidelinja.

Trond "Bottsa" Botterli måtte for øvrig steppe inn som dommer i siste sekund, da den oppsatte dommeren ikke stilte opp. Og selv om mange mente at vår kaptein Leif Johansen dømte mer enn Botterli selv, gjorde han en OK figur ute på banen i sin sedvanlige trange hettegenser.

Bak f.v: Anders Häggemark, Preben Rokstad, Kyrre Walle, Inge Eidseter, Bendik Tangen
Foran f.v: Arild Nordhaug, Leif Johansen, Terje Stensønes, Øystein Vestre, Stephan Hansen

Sterkt rema 1000-lag

Dagens motstandere stilte et mannsterkt og solid mannskap, og med 3 seiere og 10 poeng på de 6 første kampene, visste vi at de kunne bite godt fra seg. Det hadde imidlertid versert diverse rykter om at de stilte med opptil flere ureglementerte spillere. Det vil si spillere under 30 år som spiller aktivt, men som ikke er ansatt i bedriften. Dette ble de gjort klar over før kampstart, men til tross for å være nesten dobbelt så mange i troppen som K-Analen, virket de ikke som de lot seg skremme av dette, og benyttet seg av alle spillerne i løpet av kampen.

Selve kampen bar også preg av at de blå fra Rema var hakket hvassere, mer trygg med ball og sterkere i duellene enn K-Analen. Og etter at de 10 første minuttene var noenlunde jevnspilte, tok Rema 1000 mer og mer over og skapte flere store sjanser. Analen ble bare springende mellom og både 1,2 og 3-0 kom på løpende bånd.

K-Analen fikk heldigvis et lite håp inn mot pausen da Arild Nordhaug kriget til seg ballen fra en Remaforsvarer og satte fart fremover. Han dro elegant av siste forsvarsspiller og alene med keeper plasserte han ballen iskaldt ned i hjørnet. 3-1 og fortsatt håp om poeng.

I pausen ble det som vanlig snakket om at vi slo alt for mye langt og en grundig analyse ble presentert av Jonas Hoem. Det så dessverre ikke ut til å hjelpe mye, for kampen fortsatte i samme sporet også etter hvilen.

Trøstemål på slutten

Rema 1000 fortsatte å spille oss ut og det var egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Selv om K-Analen hadde et par sjanser i begge omganger som burde hatt uttelling, var det ingenting å si på at Rema 1000 gikk opp til både 4,5 og 6-1. Størst var nok sjansen Inge Eidseter fikk da Kyrre Walle spilte han utsøkt fri litt skrått foran målet. Dessverre gikk skuddet rett på keeper.

K-Analen skulle likevel få et mål i denne omgangen også. Etter fint pasningsspill på midten fikk Stephan Hansen trillet videre til Nordhaug som hadde skaffet seg rom. Han la ballen flott til rette med sitt første touch og hamret ballen i nota fra rundt 10 meter. Men med knappe 5 minutter igjen å spille ble det ikke annet enn et trøstemål og kampen ebbet ut med tap 7-2.

Protest

Som tidligere nevnt benyttet Rema 1000 flere ureglementerte spillere, og klubben vedtok i går kveld å sende inn en protest til kretsen. Klubbledelsen er meget sikre på at denne vil bli tatt til følge. Dette vil føre til at resultatet til satt til 3-0 i K-Analens favør og at alle poengene faller til de lilla. Ehm... Hvite!

"Det er selvfølgelig kjedelig å vinne kamper på denne måten, men når vi gir motstanderen meget klar beskjed om dette før avspark, mener vi at vi har gitt de en sjanse til å spille kampen på "rederlig" vis. Når de likevel velger å spille med de aktive spillerne gir de oss ikke annet valg". Kommentaren kommer fra klubbpresident Anders Häggemark, som personlig sendte inn protesten i går kveld.

PS: Også i går ble kampen vår sendt live på nettet via appen Periscope, men denne gangen hele kampen, siden Kyrre Walle hadde husket å lade telefonen sin denne gangen. Dermed unngikk vi en ny skandale som sist, da illsinte fanskarer snudde Molde sentrum på hodet etter å kun ha fått med seg den andre omgangen.

Neste kamp er allerede i morgen, torsdag 23. juni på selveste St. Hansaften. Motstander er Brunvoll og kampstart er 21:00. Møt opp, støtt dine helter og få et glimt av spillerne i sine splitter nye og hvite drakter!