Romsdal Horns fikk sin revansje

Om skylden skal legges på varierende treningsinnsats gjennom sommeren, store skadefravær eller at Horns rett og slett er et bedre lag, får noen andre vurdere. Men faktum var i hvert fall at K-Analen var uten av flere av sine store stjerner torsdag kveld. Toppscorer Kyrre Walle, assistkonge Arild Nordhaug, kaptein Leif Johansen og villmann Kjetil Tangen var alle ute med henholdsvis lyskestrekk, kneskade, punktert camingvognhjul og sykdom. På toppen av dette hadde ikke papirene til nysigneringen Marius Lie kommet inn til kretsen i tide. Fansen som hadde møtt spente opp for å få et glimt av Lie må dermed vente til neste kamp mot Lokomotiv Gagnat.

Selve kampen var i realiteten aldri særlig spennende. Selv om K-Analen også hadde sine sjanser, virket det som om Horna hadde full kontroll. Og når selveste Kristoffer Nilsen stod plassert i målet deres, skjønner de aller fleste at det blir vanskelig å score mål. RH stod på sedvanlig vis meget høyt med laget sitt og åpnet dermed opp for store kontringsmuligheter, slik vi utnyttet til det fulle i vårens oppgjør. Dette klarte vi ikke å gjøre denne gangen og serielederne kune leke seg med småspill og fiksfakseri. Til pause hadde Terje Stensønes allerede plukket fire baller ut av nota.

Bedring etter pause

Etter pause klarte K-Analen å henge litt bedre med. Vi produserte etter hvert noen gode sjanser, men med en umulig Nilsen i veien ble det kun med forsøkene. Pasningsspillet satt litt bedre og vi klarte å holde ballen mer i laget. Plutselig dukket også Leif Johansen opp på sidelinja, og han ble kjapt gjort klar for å tre inn i forsvarsrekka. Likevel gikk Horns opp i femmålsledelse før vi fikk frispark på rundt 15 meter. Kaptein Leif Johansen stilte seg opp foran keeperen og gjorde ablegøyer på reneste Steven Taylor-vis, og Marius Stensønes klinket til. Ballen suste inn i hjørnet bak en forfjamset keeper. Med dette målet er dermed Stensønes oppe i tosifret antall scoringer for sesongen og beviser hvilket kupp han var da Analen snappet han opp på Free Transfer i vinter. RH klarte å lirke inn ytterligere ett mål før dommeren fikk blåst av kampen, og dermed endte det med 1-6 og en skuffende start på høstsesongen.

Nå gjenstår det bare å se om K-Analen klarer å hindre en høstsesong av samme kaliber som i fjor. Da falt laget virkelig sammen, og sørget for at MAU fikk en enkel jobb med å hente bøtta. Gutta er i hvert fall innstilt på å gi jernet i neste kamp mot Lokomotivet, og starte poengHØSTingen så kjapt som mulig. Vi er fremdeles bare 3 poeng bak Romsdal Horns om vi vinner våre hengekamper, så her kan alt skje!

PS: Klubbens fysio bekrefter at både Kyrre Walle og Arild Nordhaug fortsatt sliter med sine skader. Det er dermed høyst usikkert om de stiller førstkommende torsdag.

PSS: Det meldes fra kretsen at Monter Lønseth også har trukket laget sitt. Alle deres kamper er dermed strøket og K-Analen har nok en gang mistet 3 poeng og en fin 7-1-seier.